-30% på alt* av sko og dunjakker! Se kodene her

SGN Skis SGN Touring Skins23 - Rakkar Grey SGN skis
SGN Skis SGN Touring Skins23 - Rakkar Grey SGN skis
SGN Skis SGN Touring Skins23 - Rakkar Grey SGN skis
SGN Skis SGN Touring Skins23 - Rakkar Grey SGN skis
SGN Skis SGN Touring Skins23 - Rakkar Grey SGN skis
-8%
SGN skis
FS240601

SGN Skis SGN Touring Skins23 - Rakkar Grey

discounted price1 419,-original price1 549,-
Outlet
  • Ferdig tilpassede feller til SGN Rakkar
  • Utviklet av den østerrikske felleprodusenten Kohla
  • Smart Glue sørger for godt feste til skien
SGN Skis SGN Touring Skins23 - Rakkar Grey
SGN_Skins23_Ra
SGN skis
176-9293
176-9293
Velg størrelse
  • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
  • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
  • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

SGN Touring Skins Rakkar er et par ferdig tilpassede feller til SGN Rakkar skiene. Dette er et sikkert valg for å sikre deg gode toppturopplevelser fra første stavtak. Med disse fellene slipper du ikke bare jobben med å tilpasse fellene selv, men takket være laserkuttede kanter, er du sikret solide og holdbare feller gjennom mange sesonger. Fellene er utviklet av den østerrikske felleprodusenten Kohla, som er kjent for sine innovative, lette og solide feller. Fellene er laget av en kombinasjon av mohair og nylon, som sikrer den beste kombinasjonen av glid, feste og slitestyrke. Fellene har lav vekt, og ikke minst lavt pakkvolum i sekken. Kohla sin Fiberseal-teknologi sikrer at fellene holder seg tørre så lenge som mulig, og “Smart Glue” gir fellen godt og trygt feste til skiene. 

  • Vekt: 155cm - 201g, 165cm - 217g, 175cm - 235g, 185cm - 246g, 189 cm - 261g
  • Materiale: 65% mohair, 35% nylon
Tilleggsinformasjon
Modellnr.SGN_Skins23_Ra
ModellnavnSGN Touring Skins23 - Rakkar
FargekodeGrey
VaremerkeSGN skis

Beste bruksområder

  • Topptur og alpinisme
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

SGN skis legger ikke skjul på at Sogndal-dalen har vært en sterk bidragsyter til å forme sitt merke siden dag en. Dalen tilbyr alle slags ski-forhold hele sesongen som begynner fra oktober med skiturer på isbreene, og slutter om sommeren i nordvendte skyggedaler.

Når vinteren kommer, rammes fjellene hardt med noen av de største mengdene snø i Europa. Lav synlighet kombinert med dyp snø er en oppskrift for å nyte noen av de beste skogsområdene rundt Sogndal. De bratte fjellsidene med puter og perfekt spredte trær er inspirasjonen og plassen SGN ble født. Torgeir og Tore ønsket det perfekte verktøyet for denne typen skikjøring. Etter flere prototyper i løpet av flere år, endte de med den opprinnelige Togga som var et øyeblikksslag med freeride-publikum.

Etter hvert som sesongen utvikler seg, kjøres det sent i det lekne terrenget av pudderfylte skianlegg. Mye takket vært kraftige lyskastere som lyser opp terrenget om kvelden. Ski som kan håndtere hard kjøring mens du leker og har det moro var en prioritet. Vi opprettet dermed Rakkar: en ski perfekt tilpasset allround bakkekjøring og backcountry.

Turen er ofte en stor del av skikjøring siden det gir tilgang til den beste kjøringen og den beste snøen. I Sogndal gjøres det gjennom hele sesongen med økende aktivitet når solen er oppe lenger i mars, april og mai. Vi har alle forskjellige prioriteringer for hvilken ski vi ønsker å gå på tur med derfor er alle SGN ski lette nok til å gå oppover med. SGN ønsket noen veldig lette ski som fortsatt var gode i nedkjøringen og det er her Hurrungane-modellen kommer fra. Et sterkt DNA for freeride-ski i en veldig lett sammensetning, perfekt for kjøring når sesongen er på hell.

SGN prøver virkelig å skape de beste arbeidshestene for hele fjellet og tar inspirasjon fra sine fantastiske omgivelser. Dette er også synlig i grafikken på skiene som forteller en historie bak skien og det tiltenkte formålet. SGN fortsetter å utvikle sine produkter, pushe grenser og skape historie.

Ser mer fra SGN skis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet