-15% ekstra rabatt på OUTLET! Se koden her! 

Produktbeskrivelse

En «Streifar» er en allsidig type som beveger seg gjennom ulikt terreng i all slags føre. Dette har vært grunnlaget når SGN har utviklet denne helt nye skimodellen. Streifar er laget for å være med deg på alle eventyr gjennom hele sesongen, enten du står i heisen en hel dag, eller koser deg i urørt snø langt til fjells. Med full trekjerne og sidevegg har skiene en konstruksjon som gjør de kraftige nok til å kose seg i heisen, både i og utenfor løypene. Samtidig er den lett nok til å ta med på tur til fjells. Rocker i tupp, samt et lite løft i halen, gjør den veldig god å gå med når man brøyter spor oppover og gir den en leken kjørefølelse på veg ned. Streifar er topp moderne bygd, med en midtbredde på 100mm (174cm) og 18 meter svingradius (174cm). Dette resulterer i en allsidig og leken ski som flyter godt, samtidig som den ivaretar godt kantgrep på hardere føre. En ski alle vil kose seg på! 

Med Streifar har man mange muligheter når det kommer til valg av bindinger. Enkelte velger en ren alpinbinding for lange dager i heisen, og andre velger en lett toppturbinding for lange turer til fjells. Den perfekte mellomtingen for de fleste er en litt kraftig toppturbinding som takler både turer i heisen, samtidig som den er lett og god å gå med til fjells.

  • En allrounder klar for hele sesongens eventyr
  • En lettkjørt alternativ som også passer til den mer rutinerte skiløperen
  • Tradisjonelt spenn under foten
  • Frikjøringshale
  • Full trekjerne av bambus og paulownia
  • Ripefritt topplag
  • Okulen 7150 såle
  • Sandwichkonstruksjon 
Lengde (cm) Radius (m) Sidecut (mm) Vekt (gram)
157 16 123_98_116 1440
165 17 125_99_118 1550
174 18 128_100_120 1680
183 19 131_101_122 1810
189 20 133_102_124 1900
Tilleggsinformasjon
Modellnr.SGNSTR23
ModellnavnSGN skis Streifar
FargekodeGolden artwork
VaremerkeSGN skis
Midtbredde ski95 - 104mm

Beste bruksområder

  • Frikjøring og alpint
  • Topptur og alpinisme
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

SGN skis legger ikke skjul på at Sogndal-dalen har vært en sterk bidragsyter til å forme sitt merke siden dag en. Dalen tilbyr alle slags ski-forhold hele sesongen som begynner fra oktober med skiturer på isbreene, og slutter om sommeren i nordvendte skyggedaler.

Når vinteren kommer, rammes fjellene hardt med noen av de største mengdene snø i Europa. Lav synlighet kombinert med dyp snø er en oppskrift for å nyte noen av de beste skogsområdene rundt Sogndal. De bratte fjellsidene med puter og perfekt spredte trær er inspirasjonen og plassen SGN ble født. Torgeir og Tore ønsket det perfekte verktøyet for denne typen skikjøring. Etter flere prototyper i løpet av flere år, endte de med den opprinnelige Togga som var et øyeblikksslag med freeride-publikum.

Etter hvert som sesongen utvikler seg, kjøres det sent i det lekne terrenget av pudderfylte skianlegg. Mye takket vært kraftige lyskastere som lyser opp terrenget om kvelden. Ski som kan håndtere hard kjøring mens du leker og har det moro var en prioritet. Vi opprettet dermed Rakkar: en ski perfekt tilpasset allround bakkekjøring og backcountry.

Turen er ofte en stor del av skikjøring siden det gir tilgang til den beste kjøringen og den beste snøen. I Sogndal gjøres det gjennom hele sesongen med økende aktivitet når solen er oppe lenger i mars, april og mai. Vi har alle forskjellige prioriteringer for hvilken ski vi ønsker å gå på tur med derfor er alle SGN ski lette nok til å gå oppover med. SGN ønsket noen veldig lette ski som fortsatt var gode i nedkjøringen og det er her Hurrungane-modellen kommer fra. Et sterkt DNA for freeride-ski i en veldig lett sammensetning, perfekt for kjøring når sesongen er på hell.

SGN prøver virkelig å skape de beste arbeidshestene for hele fjellet og tar inspirasjon fra sine fantastiske omgivelser. Dette er også synlig i grafikken på skiene som forteller en historie bak skien og det tiltenkte formålet. SGN fortsetter å utvikle sine produkter, pushe grenser og skape historie.

Ser mer fra SGN skis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet