-30% på alle* klær og hundeutstyr! Se kodene her! 

Sgn Skis Urrakkar Black Brown Artwork SGN skis
Sgn Skis Urrakkar Black Brown Artwork SGN skis
Sgn Skis Urrakkar Black Brown Artwork SGN skis
SGN skis
FS188909

Sgn Skis Urrakkar Black Brown Artwork

price8 699,-
Utsolgt
  • Lekne pudderplanker fra SGN
  • Spesiallaget for de dype dagene
Sgn Skis Urrakkar Black Brown Artwork
SGNUR22
SGN skis
152-1209
152-1209
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Urrakkar fra SGN Skis er Rakkars storebror, et perfekt leketøy for dager med dyp snø. Skien har egenskaper basert på Rakkar, SGNs mest populære allmountaski, mens Urrakkar er en oppskalert versjon, slik at du virkelig får lekt deg i djupsnøen og før en skikkelig surfefølelse. I motsetning til andre ski med skjeform, er oversiden av tuppene på UrRakkar helt flate, noe som unngår at snø samler seg på tuppene. SGN har beholdt stålkanten ved å flytte den på innsiden av skjeen for å beholde en jevn fleks gjennom hele skien. Urrakkar har en midje på 124mm, et tradisjonelt spenn, en responsiv bambus- og poppelkjerne, samt en generøs rocker, noe som gjør UrRakkar til det ultimate leketøyet på dagene med dyp snø. 

Det ripefrie topplaget er designet for å tåle all den julingen skiene må gjennom i løpet av en dag på fjellet, i tillegg sørger topplaget for at det fester seg minimalt med snø og dermed unngår økt vekt. Sålen er en slitesterk P-Tex 5920 såle. Sålen er slipt for å fungerer på alle forhold, men vil utmerke seg på tørrsnø som man vanligvis møter midtvinters. En kombinasjon av poppel og bambus gir en lett, solid og leken kjerne. 

  • Pudder tupp og hale
  • Camber under fot
  • Poppel og bambus trekjerne
  • Sandwichkonstruksjon
Lengde (cm) Sidecut (mm) Svingradius (m) Vekt (g)
185  139-122-134 24   2120
191 140-124-136 26 2200
Tilleggsinformasjon
Modellnr.SGNUR22
ModellnavnUrRakkar
FargekodeBlack Brown Artwork
VaremerkeSGN skis
Midtbredde ski115 - 124mm

Beste bruksområder

  • Frikjøring og alpint
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

SGN skis legger ikke skjul på at Sogndal-dalen har vært en sterk bidragsyter til å forme sitt merke siden dag en. Dalen tilbyr alle slags ski-forhold hele sesongen som begynner fra oktober med skiturer på isbreene, og slutter om sommeren i nordvendte skyggedaler.

Når vinteren kommer, rammes fjellene hardt med noen av de største mengdene snø i Europa. Lav synlighet kombinert med dyp snø er en oppskrift for å nyte noen av de beste skogsområdene rundt Sogndal. De bratte fjellsidene med puter og perfekt spredte trær er inspirasjonen og plassen SGN ble født. Torgeir og Tore ønsket det perfekte verktøyet for denne typen skikjøring. Etter flere prototyper i løpet av flere år, endte de med den opprinnelige Togga som var et øyeblikksslag med freeride-publikum.

Etter hvert som sesongen utvikler seg, kjøres det sent i det lekne terrenget av pudderfylte skianlegg. Mye takket vært kraftige lyskastere som lyser opp terrenget om kvelden. Ski som kan håndtere hard kjøring mens du leker og har det moro var en prioritet. Vi opprettet dermed Rakkar: en ski perfekt tilpasset allround bakkekjøring og backcountry.

Turen er ofte en stor del av skikjøring siden det gir tilgang til den beste kjøringen og den beste snøen. I Sogndal gjøres det gjennom hele sesongen med økende aktivitet når solen er oppe lenger i mars, april og mai. Vi har alle forskjellige prioriteringer for hvilken ski vi ønsker å gå på tur med derfor er alle SGN ski lette nok til å gå oppover med. SGN ønsket noen veldig lette ski som fortsatt var gode i nedkjøringen og det er her Hurrungane-modellen kommer fra. Et sterkt DNA for freeride-ski i en veldig lett sammensetning, perfekt for kjøring når sesongen er på hell.

SGN prøver virkelig å skape de beste arbeidshestene for hele fjellet og tar inspirasjon fra sine fantastiske omgivelser. Dette er også synlig i grafikken på skiene som forteller en historie bak skien og det tiltenkte formålet. SGN fortsetter å utvikle sine produkter, pushe grenser og skape historie.

Ser mer fra SGN skis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet