-30% på alt* av turutstyr!😱 Kode: UTSTYR

Sølvkroken Markdrag Holographic H/FT Sølvkroken

Sølvkroken Markdrag Holographic H/FT

price219,-
  • Effektivt ved dorging etter ørret og røye
  • Fisker kanskje best 40m++ bak båten
  • Bruk fortom på 20cm til 1m
Sølvkroken Markdrag Holographic H/FT
Sølvkroken
252169
252169
Få på lager
  • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
  • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
  • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Sølvkroken Markdrag Spesian Spinner-skjeer i velprøvde fargemønstre for effeltovt fosle o ulike lys- og værforhld. Spinnerbladene roterer selv ved svært lav hastighet for fiske dypere.

En plate kommer først på draget, den hindrer sene kluss. Så kommer, løkke, fortom og selve agnkroken. Fortommen kan være alt fra 20 cm til 1 meter. Du kan fiske med markdrag flere årstider, men mange mener det er aller best forhold for fisketypen når sola står høyt og det er varmt i vannet. Markdrag er også kjent under navnene skjedrag, konvoi, langedrag og amerikaner.

Et svært effektivt redskap ved dorging etter røye eller ørret! Skjedraget er utviklet av Sølvkroken. Fire skjeer i forskjellige størrelser og i klassiske ferskvannsfiskefarger.

Sølvkrokens fisketips: Det er viktig å ikke fiske for fort med markdrag! Disse spinnerbladene roterer selv ved svært lav hastighet! Ønsker du likevel å fiske raskere: tilpass med bly i hullene på styreskjea.

Tilleggsinformasjon
ModellnavnMarkdrag Hgr H/FT
FargekodeH/FT
VaremerkeSølvkroken

Beste bruksområder

  • Fiske
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Sølvkroken er Norges største merkevare på fiskeutstyr, etablert i 1930! Sølvkroken har produkter til alle typer fiske, både til ferskvanns-, sjø- og havfiske, året rundt. Målet til Sølvkroken er alltid det samme: å gi deg masse fisk– og gode naturopplevelser. Utstyret passer alle, uansett kunnskaps- og ferdighetsnivå. Sølvkroken har også alt du trenger av tilbehør til fiske, som for eksempel slukbokser, snaphvirvler, fiskesene og kroker.Ser mer fra Sølvkroken

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet