-30% på alle* klær og hundeutstyr! Se kodene her! 

Sponser Ultra Competition 1000 g Sponser
Sponser
P136-0215

Sponser Ultra Competition 1000 g

price399,-
  • Kompleks næringsløsning for ultra- og langdistanseøvelser
  • Spesielt egnet for ultrafysiske aktiviteter som varer i 8-12 timer
  • Kan tilsettes smakstilsetninger i form av sirup, fruktekstrakt, te osv.
Sponser Ultra Competition 1000 g
Sponser
136-0215
136-0215
Få på lager
Produktbeskrivelse

Kompleks næringsløsning som er spesialutviklet for ultra- og langdistanse fysiske prestasjoner. Egnet som støtte til fysisk trening under utholdenhetsøvelse samt for gjenoppretting av væsketap etter fysisk aktivitet. Spesielt egnet for ultra-fysiske aktiviteter som varer i 8-12 timer.

Maisstivelse og stivelseshydrolysater fra bygg og mais sikrer langvarig energitilgang med en karakteristisk lav glykemisk indeks. Uten gluten, laktose, isomaltulose og fruktose – alle næringsstoffer som kan forårsake toleranseproblemer under ultra-utholdenhetsaktiviteter.

Anbefales som en sportsdrikk med en dosering på 60-100 g/liter. Avhengig av energinivået kan den også brukes som en flytende gel. Løs opp opptil 60 g i 300 ml vann og drikk i små slurker hvert 10.-15. minutt. Hvis du fremdeles er tørst, anbefales det å drikke vann i tillegg. Ultra Competition kan tilsettes smakstilsetninger i form av sirup, fruktekstrakt, te osv.

Tilleggsinformasjon
ModellnavnUltra Competition
VaremerkeSponser

Beste bruksområder

  • Landeveissykling
  • Langrenn
  • Løp og trening
  • Sykling
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Se vårt utvalg av Sponser. Her finner du sportsnæring som sportsdrikker, energibarer, vitaminer, mineraler og mer. 

SPONSER ENERGY tilbyr produkter for å dekke energibehovet, rehydrere og bidra til bedre muskulær restitusjon under og etter fysisk anstrengelse. Utenom sportsdrikker som er lett å fordøye, lettvinte snacks som energibarer og gels, kan vi også tilby spesialprodukter for optimal restitusjon, vitaminer, mineraler og elektrolytter i produktene, rødbetjuice og koffeinekstrak, så vel som produkter for optimal karbohydrat -og soda oppladning.

Ser mer fra Sponser

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet