-30% på alle* klær og hundeutstyr! Se kodene her! 

Swix Sonic Pro Trail, Carbon          Swix
Swix Sonic Pro Trail, Carbon          Swix

Swix Sonic Pro Trail, Carbon         

price1 999,-
  • Lett og komprimerbar 3-delt karbonstav
  • Til trekking og trailrunning
  • Stropp utviklet for sommerbruk når man ikke bruker hansker
Swix Sonic Pro Trail, Carbon         
Swix
622106
622106
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

SWIX Sonic Pro Trail er en superlett 3-delt karbonstav som er ideell til trekking og trailrunning der vekt og kompakt størrelse er essensielt. Staven er sammenleggbar og kan komprimeres til 1/3 del av full lengde, slik at den enkelt kan få plass i en sekk eller bag. Karbonrørene er designet med fokus på en optimal kombinasjon av vekt, styrke, stivhet og pendel. Den har også en "satin" overflate for best mulig friksjon på låsesystemet. Det unike Swix Sonic låsesystemet sikrer perfekt fiksering hver gang du justerer lengden. Hver gang du låser staven, forblir den låst uten å måtte bruke unødvendig kraft for å få låsen til å sitte.

Stroppen er spesielt utviklet for sommerbruk når man ikke bruker hansker. Den er laget i et spesielt mykt materiale og med myk spenne som er lett å justere. Den har ingen skarpe kanter eller harde deler slik at du ikke får gnagsår på lange turer. Stroppen er også lett å skifte eller ta av for vask. Håndtaket i naturkork føles godt mot huden samtidig som det gir god friksjon også under våte forhold. Det unike multigrepet sikrer en komfortabel kontakt mot hånden og god variasjon av hvordan man holder i staven. Toppen av håndtaket er godt avrundet slik at det blir behagelig å støtte håndbaken mot toppen. Det utskiftbare trinsesystemet Flexi Basket System gjør det raskt og enkelt å bytte trinse.

  • Lett og komprimerbar karbonstav
  • Lett og raskt trinseskifte
  • Avansert og enkelt låsesystem som sikrer perfekt fiksering
  • Unikt multigrep med høy komfort
  • Vekt: 335 g
Tilleggsinformasjon
ModellnavnSwix Sonic Pro Trail, Carbon         
VaremerkeSwix

Beste bruksområder

  • Topptur og alpinisme
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Swix

Grunnlagt av Börje Gabrielsson i 1946 i Skåne og Fjellhamar. Navnet kommer fra en intern navnekonkurranse og var en forkortelse for "ski wax". Swax var allerede tatt og man endte opp med Swix, kanskje norges mest kjente varemerke. Swix tilbyr i dag festevoks, glider, preppeutstyr, gå- og skistaver, bagger, teknisk treningstøy, undertøy, mellomlag, rulleski og utstyr til nordic walking.

Swix - Technology beyond expectation

Ser mer fra Swix
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet