NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Mosquito Net To Hammock fra Sydvang er et myggnett som passer til alle hengekøyer og beskytter deg mot mygg og andre insekter mens du sover eller slapper av. Myggnettet har en glidelåsåpning på begge sider slik at du enkelt kan komme deg inn og ut. Den hvite fargen er behagelig for øynene og gir deg et godt innblikk i omgivelsene rundt. 

  • Totalvekt: 444 g
  • Yttermål: 290x147 cm
  • Pakkstørrelse: 27x24x4 cm
Tilleggsinformasjon
Modellnr.PL11028
ModellnavnMOSQUITO NET TO HAMMOCK
FargekodeWhite
VaremerkeSydvang

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Tur og friluftsliv
Bærekraft

1% for the Planet

1% for the Planet er en internasjonal organisasjon som ble grunnlagt i 2002. Medlemmene forplikter seg til å donere minst én prosent av omsetningen til miljøfremmende virksomhet. Medlemmer kan velge hvilken virksomhet de ønsker at donere til på en kvalitetskontrollert liste. Det er også medlemmene som nominerer nye virksomheter til organisasjonen. Det vanligste er at bedrifter/merkevarer er medlemmer, og derfor får alle produkter som tilhører merkevaren som er medlem av 1% for the Planet tilsvarende filter verdi under filteret “Bærekraft”.

Produktomtaler
(3)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Sydvang

Se vårt utvalg av Sydvang produkter. Her vil du finne alt du trenger til turen. 

Sydvang leverer solide produkter for å sove ute i naturen - året rundt.

De er inspirert av den norske naturen og ser for seg vandring i de norske fjellene og fjordene når de skaper produkter, som skal være tilpasset den norske naturen.
Noen av produkten blir produsert i lettere materiale, slik at de skal være enklere å bære med seg på tur - både på de korte og de lange turene.
Et Sydvang produkt trives aller best når det blir brukt ute i naturen over lang tid.
Sydvang er tilknyttet 1% for the Planet

Ser mer fra Sydvang

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet