NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Tech Fleece Hood fra Tretorn er en teknisk og allsidig fleecejakke med full glidelås og hette fra Tretorn. Den er konstruert med et 3-lags vannavvisende og pustende stoff. Fleece på utsiden og en elastisk spandex-mesh på innsiden gir god bevegelighet, varme og komfort samtidig som den opprettholder et høyt nivå av beskyttelse. 

Passer like godt i skogen som i byen! 

  • Teknisk og allsidig fleecejakke
  • Bevegelsesfrihet og varme
  • Vannavsøtende stoff
  • Svært pustende
  • Full glidelås i front
  • Beskyttende hette
Tilleggsinformasjon
Modellnr.800197.0
ModellnavnTECH FLEECE HOOD M
FargekodeDark Olive
VaremerkeTretorn
Tilpasset brukerHerre
MaterialeSyntet

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Tretorn er en bedrift som er drevet fremover av nyskapning med produkter som har høy kvalitet, funksjonalitet og modernitet i fokus. Dette har vært i DNAet vårt siden begynnelsen. For oss er det helt vesentlig å handle bærekraftig og ta vare på naturen til vår beste evne. Vi ønsker å bruke arven og kunnskapen vår for å bidra til en bedre fremtid. Derfor har vi grunnlagt Eco Essentials-initiativet; vår bærbare innovasjonsmaskin for de neste 125 årene med vekst.

Eco Essentials er det samlede navnet på Tretorns arbeid for bærekraftig innovasjon, men for oss er det mer enn bare det. Det er en måte å være på; som handler om å tenke annerledes. For oss er det grunnleggende å handle bærekraftig og ta vare på naturen så langt det lar seg gjøre. Vi ønsker å bruke arven og kunnskapen vår for å bidra til en bedre fremtid. Derfor har vi etablert Eco Essentials Initiative; vår natur og vårt DNA. Å lage Eco Essentials-konseptet er som å lage et produkt som aldri vil bli fullført. Det vil alltid være et arbeid i gang og kontinuerlig utfordre oss til å ta større ansvar.

Ser mer fra Tretorn

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet