-30% på alle* klær og hundeutstyr! Se kodene her! 

Tretorn Tornevik Green Tretorn
Tretorn Tornevik Green Tretorn
Tretorn Tornevik Green Tretorn
Tretorn Tornevik Green Tretorn
Tretorn
FS212858

Tretorn Tornevik Green

price1 399,-
  • Jaktstøvel fra Tretorn
  • Slitesterk og smidig støvel for jegeren
  • Gummiramme med komfortabel neoprenfôring fra fot til skaft
Tretorn Tornevik Green
473199
Tretorn
200-6359
200-6359
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Tornevik fra Tretorn er en jaktstøvel, inspirert av Tretorns vernestøvler der resultatet er en slitesterk og smidig støvel for jegeren. Støvelen har gummiramme med komfortabel neoprenfôring fra fot til skaft. Den er vanntett og har uttakbar EVA innersåle for enkel tørking, mens mellomsålen har metallskinne for å gi økt stabilitet. Yttersålen sørger for et godt grep på glatt underlag, og det er forsterkninger på tå og hæl. Støvelen er i tillegg enkel å ta av og på, og den har snøring bak. 

Tretorn anbefaler vask for hånd med lunkent såpevann med myk svamp. Tørkes aldri i nærheten av varmekilde som for eksempel radiatorer. For ekstra beskyttelse anbefales å påføre silikonløsning. Oppbevar støvlene på et mørkt sted og ikke i direkte sollys. 

  • Overdel: Gummi/neopren
  • Innersåle: EVA uttakbar med dobbel tetthet
  • Mellomsåle: Med metallskinne
  • Fôr: 3mm neopren
  • Yttersåle: Gummi
Tilleggsinformasjon
Modellnr.473199
ModellnavnTORNEVIK
FargekodeGreen
VaremerkeTretorn
Tilpasset brukerUnisex

Beste bruksområder

  • Jakt
  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Tretorn er en bedrift som er drevet fremover av nyskapning med produkter som har høy kvalitet, funksjonalitet og modernitet i fokus. Dette har vært i DNAet vårt siden begynnelsen. For oss er det helt vesentlig å handle bærekraftig og ta vare på naturen til vår beste evne. Vi ønsker å bruke arven og kunnskapen vår for å bidra til en bedre fremtid. Derfor har vi grunnlagt Eco Essentials-initiativet; vår bærbare innovasjonsmaskin for de neste 125 årene med vekst.

Eco Essentials er det samlede navnet på Tretorns arbeid for bærekraftig innovasjon, men for oss er det mer enn bare det. Det er en måte å være på; som handler om å tenke annerledes. For oss er det grunnleggende å handle bærekraftig og ta vare på naturen så langt det lar seg gjøre. Vi ønsker å bruke arven og kunnskapen vår for å bidra til en bedre fremtid. Derfor har vi etablert Eco Essentials Initiative; vår natur og vårt DNA. Å lage Eco Essentials-konseptet er som å lage et produkt som aldri vil bli fullført. Det vil alltid være et arbeid i gang og kontinuerlig utfordre oss til å ta større ansvar.

Ser mer fra Tretorn

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet