NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

K Wool Pack er en gavepakke fylt med fire av Tufte Wear`s gode og varme merinosokker, perfekt til skolebarna. Sokkene leveres i et penal laget av økologisk bomull og kan fylles med blyanter og tusjer i mange år fremover. Sokkene har høy ullprosent som sikrer god varme, mens blandingen av bambusviskose sørger for uslåelig mykhet. For ekstra slitestyrke og mindre sjanse for gnagsår, er det tilføyet nylon. Resultet er en fantastisk myk og behagelig ullsokk som klør mindre og begrenser klamhet og lukt.

Garnet i sokkene er spunnet til en blanding og barna vil derfor få ull mot huden. Ullen er av høykvalitets merino som sammen med kløfri bambusviskose gir barna en så behagelig opplevelse som mulig, men ikke garantert kløfritt for svært sensitiv hud.

  • 4-pakning
  • Penal medfølger
  • Materiale penal: 97% Økologisk bomull og 3% elastan
  • Materiale: 42% Merinoull, 35% nylon, 21% bambusviskose og 2% elastan
Tilleggsinformasjon
Modellnr.9202
ModellnavnK Wool Pack
FargekodePonderosa Pine
VaremerkeTufte Wear
Tilpasset brukerBarn

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Ved første øyekast kan et mål virke så uoppnåelig, at det ikke er noen vits i å prøve en gang. Men har vi først tenkt tanken, blir det umulig å la være.

Gjennom å tørre å gå egne veier og stå i utfordringen, blir det meste mulig. Å endelig nå det fjerne målet, er helt fantastisk! Målet kan være hva som helst, bare det krever noe av oss.
Olaf Tufte er bonde og olympisk mester. Han har en oppriktig interesse for folk og miljøet. Da han opp­daget tekstiler basert på bambus, ble han inspirert til å utvikle nyskapende klær, laget på en ansvarlig måte.

Vårt mål er å lage klær som er mer behagelig, ser bra ut og gjør godt. Det jobber vi med hver dag. Tufte heier på alle hverdagshelter som står på for å nå sine mål.

Tufte - Work hard. Feel good.

Ser mer fra Tufte Wear
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet