NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Owl Pj Set fra Tufte Wear er en pyjamas i bambusviskose og bomull. Med Tufte pyjamas er du sikret en komfortabel natt og en herlig start på dagen. Buksen er vevet i bambusviskose og økologisk bomull. Den har et komfortabelt snitt og tidløst mønster. Overdelen inneholder elastan for å gi komfort uansett hvordan du sover. Settet leveres i praktisk konvolutt av resirkulert polyester. 

Bambus er raskt fornybart, det er effektivt når det gjelder vann- og arealbruk, og det krever ingen bruk av sprøytemidler eller kunstgjødsel. Et bra råmateriale med andre ord. Bambusviskose faller mellom kategoriene naturfiber og syntetisk. Tufte trekker ut bambusens naturlige cellulose via en kjemisk prosess, og spinner dette til et mykt, komfortabelt og pustende materiale.

  • Materiale overdel: 47,5% bambusviskose, 47,5% økologisk bomull og 5% elastan 
Tilleggsinformasjon
Modellnr.6009
ModellnavnM Owl PJ Set
FargekodeMood Indigo
VaremerkeTufte Wear
Tilpasset brukerHerre
MaterialeBomull- og syntetblanding

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Ved første øyekast kan et mål virke så uoppnåelig, at det ikke er noen vits i å prøve en gang. Men har vi først tenkt tanken, blir det umulig å la være.

Gjennom å tørre å gå egne veier og stå i utfordringen, blir det meste mulig. Å endelig nå det fjerne målet, er helt fantastisk! Målet kan være hva som helst, bare det krever noe av oss.
Olaf Tufte er bonde og olympisk mester. Han har en oppriktig interesse for folk og miljøet. Da han opp­daget tekstiler basert på bambus, ble han inspirert til å utvikle nyskapende klær, laget på en ansvarlig måte.

Vårt mål er å lage klær som er mer behagelig, ser bra ut og gjør godt. Det jobber vi med hver dag. Tufte heier på alle hverdagshelter som står på for å nå sine mål.

Tufte - Work hard. Feel good.

Ser mer fra Tufte Wear
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet