NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Bambull Switch Crew Neck fra Tufte Wear, er en multifunksjonel ulltrøye som passer for en aktiv utendørs livsstil, men like perfekt som et indre lag for kjølige dager på kontoret eller hjemme.

Bambull®Switch er et reversielt produkt med en tolags-konstruksjon for uslåelig komfort og god varme, med et indre lag i bambusviskose og et ytterlag i superfin merinoull. Dette garanterer fantastisk mykhet og varme uten å klø slik vanlig ull kan gjøre. Utviklet slik at huden aldri kommer i direkte kontakt med ull, slik at også personer med sensitiv hud kan nyte varme ullbaserte plagg og den friske vinteren.

Bambusen som blir brukt høstes etter prinsipper om bærekraftig skogsdrift. Det benyttes ikke flatehogst, og bambusen som blir brukt er en annen enn den pandaen spiser.

  • Ulltrøye fra Tufte Wear
  • Rund hals
  • Tolags-konstruksjon med et indre lag i bambusviskose og et ytterlag i superfin merinoull
  • Passer for ullsensitive
  • Materialer: 47 % merinoull, 40,6 % bambusviskose, 12,4 % nylon og elastan
Tilleggsinformasjon
Modellnr.1004-112
ModellnavnMens Bambull Switch Crew Neck
FargekodeVintage Indigo / Sky Captain
VaremerkeTufte Wear
Tilpasset brukerHerre
MaterialeAndre materialblandinger

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Ved første øyekast kan et mål virke så uoppnåelig, at det ikke er noen vits i å prøve en gang. Men har vi først tenkt tanken, blir det umulig å la være.

Gjennom å tørre å gå egne veier og stå i utfordringen, blir det meste mulig. Å endelig nå det fjerne målet, er helt fantastisk! Målet kan være hva som helst, bare det krever noe av oss.
Olaf Tufte er bonde og olympisk mester. Han har en oppriktig interesse for folk og miljøet. Da han opp­daget tekstiler basert på bambus, ble han inspirert til å utvikle nyskapende klær, laget på en ansvarlig måte.

Vårt mål er å lage klær som er mer behagelig, ser bra ut og gjør godt. Det jobber vi med hver dag. Tufte heier på alle hverdagshelter som står på for å nå sine mål.

Tufte - Work hard. Feel good.

Ser mer fra Tufte Wear
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet