NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Sock 2-Pack Giftbox fra Tufte Wear er en myk og praktisk gaveeske som inneholder to par sokker; ett par lett og myk SoftBoost™-sokk til hverdags, og én varm Bambull® Blend-sokk for kjøligere dager eller turer i skog og mark. Begge parene har medium høyde og byr på komfort og god slitestyrke. SoftBoost™ har en blanding av bambus lyocell og modal fibre, mens mens Bambull® Blend-sokken er en blanding av bambusviskose og merinoull.

  • 2 par i eske
  • Materiale: SoftBoost™: 59 % SoftBoost™ (39 % bambus lyocell og 20 % modal), 15 % økologisk bomull, 16 % nylon og 2 % elastan
  • Materiale: Bambull® Blend: 47 % merino wool, 20 % bamboo rayon, 28 % nylon, 5 % elastane
Tilleggsinformasjon
ModellnavnSock 2-pack Giftbox Black
FargekodeBlack
VaremerkeTufte Wear
Tilpasset brukerUnisex
MaterialeUll- og syntetblanding

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
  • Frikjøring og alpint
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Ved første øyekast kan et mål virke så uoppnåelig, at det ikke er noen vits i å prøve en gang. Men har vi først tenkt tanken, blir det umulig å la være.

Gjennom å tørre å gå egne veier og stå i utfordringen, blir det meste mulig. Å endelig nå det fjerne målet, er helt fantastisk! Målet kan være hva som helst, bare det krever noe av oss.
Olaf Tufte er bonde og olympisk mester. Han har en oppriktig interesse for folk og miljøet. Da han opp­daget tekstiler basert på bambus, ble han inspirert til å utvikle nyskapende klær, laget på en ansvarlig måte.

Vårt mål er å lage klær som er mer behagelig, ser bra ut og gjør godt. Det jobber vi med hver dag. Tufte heier på alle hverdagshelter som står på for å nå sine mål.

Tufte - Work hard. Feel good.

Ser mer fra Tufte Wear

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet