NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Active Thermal Set W fra Tufte er et undertøyssett til dame, laget av 100% bambuskull. Materialet begrenser miljøfiendtlig avfall og er kjent for å være helt supert for sensitiv hud. Settet består av longs og trøye med vaffelmønstret konstruksjon som gir god ventilasjon, fukttransport og hurtigtørkende egenskaper, et utmerket valg for høy aktivitet. Trøyen har rund hals og longsen har elastisk strikk i livet, mens sømmene er flate for ekstra god komfort.

Bambuskull er biter av bambusplanter, brent i ovn på svært høy temperatur (fra 800℃ til 1200℃). Materialet er gunstig for miljøet da det reduserer forurensende avfall og rester. Bambuskull er også kjent for å være veldig vennlig mot sensitiv hud.

  • Materiale: 100% Bambuskull
  • Materialvekt: 140gsm
Tilleggsinformasjon
Modellnr.6920
ModellnavnW Active Thermal Set
FargekodeBlack Beauty
VaremerkeTufte Wear
Tilpasset brukerDame
MaterialeBambus

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Ved første øyekast kan et mål virke så uoppnåelig, at det ikke er noen vits i å prøve en gang. Men har vi først tenkt tanken, blir det umulig å la være.

Gjennom å tørre å gå egne veier og stå i utfordringen, blir det meste mulig. Å endelig nå det fjerne målet, er helt fantastisk! Målet kan være hva som helst, bare det krever noe av oss.
Olaf Tufte er bonde og olympisk mester. Han har en oppriktig interesse for folk og miljøet. Da han opp­daget tekstiler basert på bambus, ble han inspirert til å utvikle nyskapende klær, laget på en ansvarlig måte.

Vårt mål er å lage klær som er mer behagelig, ser bra ut og gjør godt. Det jobber vi med hver dag. Tufte heier på alle hverdagshelter som står på for å nå sine mål.

Tufte - Work hard. Feel good.

Ser mer fra Tufte Wear

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet