NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Allround 3pk fra Ulvang er en middels tykk sokk, passer til helårsbruk. Sokken har god temperaturregulering og fukttransporterende egenskaper, egnet for aktiviteter sommer som vinter og hvor som helst. Materialet besår av merinoull, blandet med akryl, nylon og lycra for økt slitestyrke og perfekt passform. Den har frottering i sålen for ekstra varme og komfort.

  • Temperaturregulerende
  • Fukttransporterende
  • Frottering i sålen
  • Materiale: 50% Merino Wool , 20% Acryl, 28% Nylon, 2% Lycra
Tilleggsinformasjon
Modellnr.75103
ModellnavnUlvang Allround 3pk
FargekodeCharcoal melange/Grey melange
VaremerkeUlvang
Tilpasset brukerUnisex
MaterialeUll- og syntetblanding

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(11)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Ulvang kolleksjonen er utviklet i samarbeid med Vegar Ulvang, og det hele startet med ullsokken Ulvang Spesial i 1995. Kolleksjonen utviklet seg raskt til en serie av sokker og undertøy. Vegard Ulvang er olympisk mester, verdensmester og verdens-cupvinner i langrenn, men det er bare en liten del av hans bakgrunn. I tillegg til sporten er han også kjent for sin store interesse for naturopplevelser. Han har fått mye erfaring fra sine ekspedisjoner, blant annet om påkledning under skiftende og barske forhold i naturen. Vegard har gått på ski over Grønland, padlet gjennom Sibir, besteget noen av de høyeste fjellene i verden og ridd i Mongolia. Opplevelsene har vært mektige, men fremfor alt er det de vanlige turene i vakker norsk natur som har preget store deler av livet hans. 

Ulvang er i dag en del av Swix konsernet, og leverer sokker, undertøy, mellomplagg, luer, votter og halser for barn, junior, damer og herrer. 

Ser mer fra Ulvang
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet