NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Expedition er Ulvang's varmeste ullsokk, egnet for deg som skal på ekspedisjon eller rett og slett søker en kraftig slitesterk sokk til turer i skog og fjell. Sokken har en godt frottert innside som gir ekstremt god varmeisolasjon. Dette er en "rugg" av ullsokk!

  • Kraftig slitesterk
  • Godt frottert innside
  • Passer middels høye støvler
  • Ekstremt god varmeisolasjon
  • Materiale: 68% Ull, 32% polyamide

 

 

Tilleggsinformasjon
Modellnr.75051
ModellnavnExpedition
Fargekode10814
VaremerkeUlvang
Tilpasset brukerUnisex
MaterialeUll- og syntetblanding

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
  • Frikjøring og alpint
Produktomtaler
(169)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Ulvang kolleksjonen er utviklet i samarbeid med Vegar Ulvang, og det hele startet med ullsokken Ulvang Spesial i 1995. Kolleksjonen utviklet seg raskt til en serie av sokker og undertøy. Vegard Ulvang er olympisk mester, verdensmester og verdens-cupvinner i langrenn, men det er bare en liten del av hans bakgrunn. I tillegg til sporten er han også kjent for sin store interesse for naturopplevelser. Han har fått mye erfaring fra sine ekspedisjoner, blant annet om påkledning under skiftende og barske forhold i naturen. Vegard har gått på ski over Grønland, padlet gjennom Sibir, besteget noen av de høyeste fjellene i verden og ridd i Mongolia. Opplevelsene har vært mektige, men fremfor alt er det de vanlige turene i vakker norsk natur som har preget store deler av livet hans. 

Ulvang er i dag en del av Swix konsernet, og leverer sokker, undertøy, mellomplagg, luer, votter og halser for barn, junior, damer og herrer. 

Ser mer fra Ulvang

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet