-30% på alt* hundeutstyr! Se koden her! 

Ulvang Gausdal Ws Parsnip Ulvang
Ulvang Gausdal Ws Parsnip Ulvang
Ulvang
FS191158

Ulvang Gausdal Ws Parsnip

price600,-
Nyhet
  • T-skjorte fra Ulvang til dame
  • Laget i en merinoull og lyocellblanding
  • Sval mot huden
Ulvang Gausdal Ws Parsnip
58586
Ulvang
153-0886
153-0886
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Ulvang Gausdal er en t-skjorte laget i en blanding av lyocell og merinoull. Kombinasjonen gir en sval følelse mot huden i varmt vær, samtidig som den gir varme på kaldere dager. Unike fukttransporterende egenskaper. Merinoullen motvirker vond lukt i klærne. Merinoull er mer resistent mot bakterier og dårlig lukt, som igjen gjør at plagget ikke bør vaskes like ofte som syntetiske plagg.

  • Materiale: 70% tencel, 30% merinoull
  • Vekt: 160g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.58586
ModellnavnGausdal Ws
FargekodeParsnip
VaremerkeUlvang
Tilpasset brukerDame
MaterialeUll- og syntetblanding

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Ulvang kolleksjonen er utviklet i samarbeid med Vegar Ulvang, og det hele startet med ullsokken Ulvang Spesial i 1995. Kolleksjonen utviklet seg raskt til en serie av sokker og undertøy. Vegard Ulvang er olympisk mester, verdensmester og verdens-cupvinner i langrenn, men det er bare en liten del av hans bakgrunn. I tillegg til sporten er han også kjent for sin store interesse for naturopplevelser. Han har fått mye erfaring fra sine ekspedisjoner, blant annet om påkledning under skiftende og barske forhold i naturen. Vegard har gått på ski over Grønland, padlet gjennom Sibir, besteget noen av de høyeste fjellene i verden og ridd i Mongolia. Opplevelsene har vært mektige, men fremfor alt er det de vanlige turene i vakker norsk natur som har preget store deler av livet hans. 

Ulvang er i dag en del av Swix konsernet, og leverer sokker, undertøy, mellomplagg, luer, votter og halser for barn, junior, damer og herrer. 

Ser mer fra Ulvang
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet