-15% ekstra rabatt på OUTLET! Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Rav Limited Pants Women's fra Ulvang er en grovstrikket og varm ullbukse til dame. Laget i 100% ull, perfekt til bruk under turbuksen eller varmedressen på kalde dager. Ullbuksa har god elastisitet og ettersittende passform, kan også brukes alene som kosebukse på hytta. 

  • Grovstrikket
  • Materiale: 100% Ull

 

 

Tilleggsinformasjon
Modellnr.79016
ModellnavnRav limited pants Ws
Fargekode10000
VaremerkeUlvang
Tilpasset brukerDame
MaterialeUll

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
  • Hverdag og aktiv livsstil
Produktomtaler
(3)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Ulvang kolleksjonen er utviklet i samarbeid med Vegar Ulvang, og det hele startet med ullsokken Ulvang Spesial i 1995. Kolleksjonen utviklet seg raskt til en serie av sokker og undertøy. Vegard Ulvang er olympisk mester, verdensmester og verdens-cupvinner i langrenn, men det er bare en liten del av hans bakgrunn. I tillegg til sporten er han også kjent for sin store interesse for naturopplevelser. Han har fått mye erfaring fra sine ekspedisjoner, blant annet om påkledning under skiftende og barske forhold i naturen. Vegard har gått på ski over Grønland, padlet gjennom Sibir, besteget noen av de høyeste fjellene i verden og ridd i Mongolia. Opplevelsene har vært mektige, men fremfor alt er det de vanlige turene i vakker norsk natur som har preget store deler av livet hans. 

Ulvang er i dag en del av Swix konsernet, og leverer sokker, undertøy, mellomplagg, luer, votter og halser for barn, junior, damer og herrer. 

Ser mer fra Ulvang
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet