NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Gjemnes Pu Pile Coat fra Urberg er en vanntett regnkåpe med pels laget av slitesterkt polyester med resirkulert PU-belegg. Jakken er fôret med Haugfôr i hette og topp, og polstret vattert fôr i ermer og bunn. Den har en romslig fast hette som kan justeres foran med en snor. Rette mansjetter, 2-veis YKK glidelås og to romslige lommer. Jakken har også en innerlomme med glidelås. Snøring nederst på jakken og reflekterende Urberg-logo på brystet. 
Lengde fra midten av jakken i størrelse M: 100 cm 

  • Sveisede sømmer
  • Lett polstret
  • Fast hette
  • 3 lommer 
  • Vannsøyle: 5000 mm
  • Materiale: 100% polyester med resirkulert PU-belegg. 195 gsm
  • Haug 100% polyester 200 gsm 

 

Tilleggsinformasjon
Modellnr.PL11134
ModellnavnGJEMNES PU PILE COAT WMN
FargekodeAsphalt
VaremerkeUrberg
Tilpasset brukerDame

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Tur og friluftsliv
Bærekraft

1% for the Planet

1% for the Planet er en internasjonal organisasjon som ble grunnlagt i 2002. Medlemmene forplikter seg til å donere minst én prosent av omsetningen til miljøfremmende virksomhet. Medlemmer kan velge hvilken virksomhet de ønsker at donere til på en kvalitetskontrollert liste. Det er også medlemmene som nominerer nye virksomheter til organisasjonen. Det vanligste er at bedrifter/merkevarer er medlemmer, og derfor får alle produkter som tilhører merkevaren som er medlem av 1% for the Planet tilsvarende filter verdi under filteret “Bærekraft”.

Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Urberg

Urberg - Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer rimelige, slitesterke og jordnære produkter av god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the Planet

Ser mer fra Urberg
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet