NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Kinna Low Boot er lave gummistøvler fra Urberg. Gummistøvlene er laget av gummi som er PVC fri. God stabilitet og behagelig å gå i. 

NB! Hold de rene med lunket vann og en myk svamp. La de tørke sake og ikke bruk varmeskap eller annen varme da dette kan tørke ut gummien. 

  • Overdel og såle i gummi
  • Bomullsfôr 
  • Uttakbar innersåle
  • Skafthøyde ca 13 cm
  • Vekt per støvel: 558 g
  • PVC fri gummi
Tilleggsinformasjon
Modellnr.PL11405
ModellnavnKinna Low Boot
FargekodeMidnight Navy
VaremerkeUrberg
Tilpasset brukerUnisex

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Tur og friluftsliv
Bærekraft

1% for the Planet

1% for the Planet er en internasjonal organisasjon som ble grunnlagt i 2002. Medlemmene forplikter seg til å donere minst én prosent av omsetningen til miljøfremmende virksomhet. Medlemmer kan velge hvilken virksomhet de ønsker at donere til på en kvalitetskontrollert liste. Det er også medlemmene som nominerer nye virksomheter til organisasjonen. Det vanligste er at bedrifter/merkevarer er medlemmer, og derfor får alle produkter som tilhører merkevaren som er medlem av 1% for the Planet tilsvarende filter verdi under filteret “Bærekraft”.

Produktomtaler
(17)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Urberg

Urberg - Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer rimelige, slitesterke og jordnære produkter av god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the Planet

Ser mer fra Urberg
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet