-15% ekstra rabatt på OUTLET! Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Selje Merino-Bamboo Pants Women's fra Urberg er myke og behagelige undertøysbukser for damer, laget av mulesingfri merinoull på utsiden og bambusviskose i en kontrastfarge på innsiden. Buksen har strikk i livet som er utstyrt med Urberg-logoen. Passer som et første lag i kjølig vær.

  • Materiale: Merinoull
  • Innside: 100% viskose
  • Utside: 100% ull 
  • Flatlock sømmer
Tilleggsinformasjon
Modellnr.PL10767
ModellnavnSelje Merino-Bamboo Pants Women's
FargekodePine Grove
VaremerkeUrberg
Tilpasset brukerDame
MaterialeUll- og syntetblanding

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Tur og friluftsliv
Bærekraft

1% for the Planet

1% for the Planet er en internasjonal organisasjon som ble grunnlagt i 2002. Medlemmene forplikter seg til å donere minst én prosent av omsetningen til miljøfremmende virksomhet. Medlemmer kan velge hvilken virksomhet de ønsker at donere til på en kvalitetskontrollert liste. Det er også medlemmene som nominerer nye virksomheter til organisasjonen. Det vanligste er at bedrifter/merkevarer er medlemmer, og derfor får alle produkter som tilhører merkevaren som er medlem av 1% for the Planet tilsvarende filter verdi under filteret “Bærekraft”.

Produktomtaler
(10)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Urberg

Urberg - Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer rimelige, slitesterke og jordnære produkter av god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the Planet

Ser mer fra Urberg
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet