-15% ekstra rabatt på OUTLET! Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Stavik Fleecejakke fra Urberg med krage og glidelåsåpning foran. Jakken har en glatt utside og mykt børstet innside som effektivt transporterer bort fuktighet og holder deg tørr og varm under alle eventyr utendørs. 

NB! Kan oppleves liten i størrelsen. Dersom barnet vipper mellom to størrelser anbefaler vi å gå opp.

  • Materiale: 88% polyester, 12% elastan
  • YKK-glidelås
  • Rygglengde i størrelse 134/140: 51 cm
  • Ermelengde i størrelse 134/140: 59 cm 
Tilleggsinformasjon
Modellnr.PL11344
ModellnavnStavik Fleece Kids
FargekodeChili
VaremerkeUrberg
Tilpasset brukerBarn

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Tur og friluftsliv
Bærekraft

1% for the Planet

1% for the Planet er en internasjonal organisasjon som ble grunnlagt i 2002. Medlemmene forplikter seg til å donere minst én prosent av omsetningen til miljøfremmende virksomhet. Medlemmer kan velge hvilken virksomhet de ønsker at donere til på en kvalitetskontrollert liste. Det er også medlemmene som nominerer nye virksomheter til organisasjonen. Det vanligste er at bedrifter/merkevarer er medlemmer, og derfor får alle produkter som tilhører merkevaren som er medlem av 1% for the Planet tilsvarende filter verdi under filteret “Bærekraft”.

Produktomtaler
(3)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Urberg

Urberg - Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer rimelige, slitesterke og jordnære produkter av god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the Planet

Ser mer fra Urberg
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet