-15% ekstra rabatt på OUTLET! Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Briefs Xlong er designet for å forbedre isolasjon og fukttransportering under resten av undertøyet. Med en elastisk linning og et kjølig og mykt materiale, føles denne lange boxeren for kvinner behagelig mot huden. Briefs Xlong kan brukes hele året, siden den avkjøler når det er varmt, og holder deg varm når det er kaldt. Med denne litt lengre modellen får du ekstra varme til de store muskelgruppene som lår og rumpe.

Merinoull har mange gode egenskaper som holder deg varm og tørr gjennom å effektivt transportere bort svette og fukt samtidig som den isolerer. Merinoull er naturlig resistent mot bakterier og dårlig lukt, som gjør at du kan bruke plagget flere ganger mellom hver vask. Takket være merinoullens lange og fine fibre så kjennes den veldig myk mot huden og gir en komfort som ikke klør.

  • Transporterer fukt
  • Myk, elastisk linning
  • Kan brukes året rundt
  • Stikker ikke og føles myk mot huden
  • Materialet lukter ikke selv om du svetter
  • Materialet varmer selv om det har blitt fuktig
  • Ullfiberet kan absorbere fukt opp til 30% av sin egen vekt uten at det kjennes fuktig
  • 80% Merinoull, 20% Polyamide
Tilleggsinformasjon
Modellnr.4311
ModellnavnBriefs Xlong W's
FargekodeBlack
VaremerkeWoolpower
Tilpasset brukerDame
MaterialeMerinoull

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
  • Ekspedisjon
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Navnet Woolpower kom først i 2006, men mange kjenner merket fremdeles fra deres originale navn; Ullfrottè. De produserer blant annet ullsokker, trøyer og bukser samt luer og vanter. De startet i Östersund i 1969 og har siden den tid vært sterke i sin filosofi om at merket skal ha sitt fotfeste der. Der finner man fremdeles fabrikken hvor de produserer sine produkter, og eierne er i dag to brødre, Daniel og Adam, sønner av den tidligere grunnlegger og eieren Gabriel Brånby. De har en sterk miljøprofil og jobber alltid mot at linjen fra det rå produktet til kjøperen skal være så kort som mulig.

Ingen mennesker, dyr eller noe natur skal komme til skade av deres produkter, og man kan si at de jobber med varme på mer enn en måte da de ønsker at deres produkter skal holde deg varm på tur, samtidig som de ønsker å ta seg av sine annsatte, dyr og miljø på en god og varm måte.

Woolpower - Responsibly made in Sweden

Ser mer fra Woolpower
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet