NÅ: -30% på hele* butikken🎅 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Long Johns Lite fra Woolpower er et ullundertøy designet for god isolasjon og fukttransport, laget i Woolpowers tynneste materiale. Materialet er svalt og mykt, holder deg varm når det er kaldt og avkjølt når det er varmt, perfekt for bruk året rundt. 

Merinoull har mange gode egenskaper som holder deg varm og tørr gjennom å effektivt transportere bort svette og fukt samtidig som den isolerer. Merinoull er naturlig resistent mot bakterier og dårlig lukt, som gjør at du kan bruke plagget flere ganger mellom hver vask. Takket være merinoullens lange og fine fibre så kjennes den veldig myk mot huden og gir en komfort som ikke klør.

NB! Detaljebilder avviker i farge

  • Ulllongs til dame
  • God isolasjon og fukttransport
  • Svært pustende
  • Ingen innersøm
  • Glatt elastisk linning med innstrikket logo
  • Materiale: 80% Merinoull, 20% polyamid
Tilleggsinformasjon
Modellnr.4341
ModellnavnLong Johns W´s LITE
FargekodePine Green
VaremerkeWoolpower
Tilpasset brukerDame
MaterialeUll- og syntetblanding

Beste bruksområder

  • Ekspedisjon
  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Navnet Woolpower kom først i 2006, men mange kjenner merket fremdeles fra deres originale navn; Ullfrottè. De produserer blant annet ullsokker, trøyer og bukser samt luer og vanter. De startet i Östersund i 1969 og har siden den tid vært sterke i sin filosofi om at merket skal ha sitt fotfeste der. Der finner man fremdeles fabrikken hvor de produserer sine produkter, og eierne er i dag to brødre, Daniel og Adam, sønner av den tidligere grunnlegger og eieren Gabriel Brånby. De har en sterk miljøprofil og jobber alltid mot at linjen fra det rå produktet til kjøperen skal være så kort som mulig.

Ingen mennesker, dyr eller noe natur skal komme til skade av deres produkter, og man kan si at de jobber med varme på mer enn en måte da de ønsker at deres produkter skal holde deg varm på tur, samtidig som de ønsker å ta seg av sine annsatte, dyr og miljø på en god og varm måte.

Woolpower - Responsibly made in Sweden

Ser mer fra Woolpower

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet