KundeserviceReturinfo

30% på alt* av fiskeutstyr🎣☀️ Se mer info her!

Matias Myklebust

Matias jobber som filmfotograf og er blant landets fremste produsenter av ski-dokumentarer.
Med en sterk drivkraft etter urørte fjellsider og dype fjorder har han bodd en periode på Sunnmøre, for å kunne være så mye som mulig ute i naturen.
For Matias er fjellene både et fristed og en arbeidsplass. Følg han på Instagram og bli med ut på eventyr, i Norge og resten av verden.

For Matias er fjellene både et fristed og en arbeidsplass

4 kjappe spørsmål til Matias

Hva er drømme- reisemålet ditt?

  • Har veldig lyst til å sjekke ut Nepal, men frem til det skjer finnes det jo latterlig mange flotte steder rundt i Norge jeg fortsatt ikke har opplevd!

Hva er det beste du vet å spise på tur?

  • Har hatt noen fantastiske opplevelser med pizza på bål eller et flott kjøttstykke lagd i kokegrop. Men som regel ender jeg opp med en liten gassbrenner og real turmat. Det går fort, det er enkelt og det veier lite. Og på tur smaker jo stort sett det meste godt.

Nevn en ting du bare MÅ ha med deg på tur

  • Har vel egentlig ikke noe jeg MÅ ha med meg på tur. Men det som kanskje går mest igjen i sekken er en dunjakke, både sommer og vinter. Digg å hive på seg når man tar seg en pause, og veldig grei å ha om det skulle skje noe.

Hvem er din største inspirasjon til friluftsliv?

  • Naturen i seg selv er nok den største inspirasjonen. Når jeg har fått en smakebit, enten av god snø, spektakulære utsikter eller magisk lys så er det vanskelig å ikke ville ha mer!
Se alle Ambassadører

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!