-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Fri Flyt Høgruta i Jotunheimen Erlend Sande Og Stian Hagen Fri Flyt
Fri Flyt
P609137

Fri Flyt Høgruta i Jotunheimen Erlend Sande Og Stian Hagen

price399,-
Utsolgt
  • Guidebok for Høgruta i Jotunheimen
  • Perfekt for den som skal gå, eller drømmer om å gå turen
  • Fullspekket med nyttig tips og informasjon
Fri Flyt Høgruta i Jotunheimen Erlend Sande Og Stian Hagen
Fri Flyt
609137
609137
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Guideboka Høgruta i Jotunheimen er inspriasjonskilden for alle som skal gå turen, eller drømmer om å gjøre det. Den er også et fantastisk minne for de som allerede har gått Høgruta - randonee og topptur på sitt beste! Etter å ha reist verden rundt på jakt etter de største skiopplevelsene, vendte frikjøringsproffen Stian Hagen nesen hjemover. Han dro til Jotunheimen;en verden av ville og snødekte fjell som ennå venter på å bli oppdaget av moderne skientusiaster. Ideen om en ny rute fra hytte til hytte, med nedkjøringer fra de høyeste fjellene i Norge, ble skapt foran peisen på Leirvassbu. Siden starten i 2014 har hundrevis av mennesker gått Høgruta i Jotunheimen - Norges svar på Alpenes Haute Route. 

I boka finner du turkart i målestokk 1:50.000 og flyfoto med inntegnede ruter, og den er gjennomillustrert med flotte bilder. Høgruta i Jotunheimen gir deg i tillegg masse nyttig informasjon om hvordan du kan planlegge en flerdagers alpin skitur i Jotunheimen, med eller uten hjelp fra en profesjonell guide. 

Forfatteren av boka, Stian Hagen (f. 1974), er profesjonell skikjører og tindevegleder bosatt i Chamonix i Frankrike. Høgruta i Jotunheimen er hans første bok.

Tilleggsinformasjon
ModellnavnHøgruta Jotunheimen
FargekodeErlend Sande og Stian Hagen
VaremerkeFri Flyt

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Topptur og alpinisme
Produktomtaler
(1)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Fri Flyt AS ble etablert av entusiaster i Bergen i 1998 og drevet på dugnad de første årene. I dag holder de til i Oslo og har 20 ansatte hvor entusiasmen for et lekent friluftsliv og god journalistikk er like stor som i starten, og samtidig blitt et av de største fagmiljøene for moderne friluftsliv.

Fri Flyt AS startet som hele Norges skimagasin og har i dag magasinene Fri Flyt, Terrengsykkel, UTE, Klatring, Playboard og Landevei. Fri Flyt publiserer også ledende nettsteder for aktivt friluftsliv, arrangerer festivaler og gir ut bøker. Dersom vi skal anbefale en side (noe vi aldri gjør) som bør følges på Facebook, Twitter, Instagram eller G+, så må det være Fri Flyt.

Fjellsport tilbyr noen av de beste bøkene i Fri Flyt-sortimentet som vi tror våre kunder kan ha stor nytte av.

Ser mer fra Fri Flyt

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet