-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Fri Flyt Sikker Klatring Fri Flyt
Fri Flyt
P109-9111

Fri Flyt Sikker Klatring

price449,-
Utsolgt
  • Den nye definitive veilederen for alle klatere
  • Både innendørs og utendørs klatring er dekket i boka
  • Presenterer faremomenter og viktige forholdsregler
Fri Flyt Sikker Klatring
Fri Flyt
109-9111
109-9111
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Boka Sikker Klatring av Geir Evensen har i samarbeid med Norsk Klatring og Fri Flyt forlag skrevet den nye definitive veilederen for alle klatrere. Både innendørs og utendørs klatring er dekket i boken som presenterer faremomenter og viktige forholdsregler for alt fra buldring til is- og vinterklatring. Sikkerhet bør være førsteprioritet og øverst på lista til en enhver klatrer, og denne boka bør også stå øverst på ønskelista. 

Klatring er ikke lenger en ekstremtsport for de få, men en aktivitet for folk i alle aldre på både innevegger og utendørsklipper over hele landet. Like fullt er det fortsatt en risikosport, der ulykker og farlige situasjoner oppstår med jevne mellomrom. Gode kunnskaper, ferdigheter og vurderinger gjør klatringen relativt trygg – men det er lettere sagt enn gjort: Både nybegynnere og mer erfarne klatrere kan ha kunnskapshull uten å være klar over det. Og risikovurdering er vanskelig, fordi man ofte mangler et realistisk bilde av hva som kan gå galt og hvorfor.

Sikker klatring er den første boka fullstendig viet til å løse begge disse problemene. Den inneholder lærdom fra over 1000 ulykkeshendelser, og gir deg bedre oversikt over faremomentene ved alt fra inneklatring til fjell- og isklatring. Boka tilbyr blant annet praktiske tips, viktige forholdsregler og nyttig innsikt i mekanismene bak menneskelig svikt. Den passer for alle som er interessert i klatring - uansett erfarings- og ferdighetsnivå.

Forfatter Geir Evensen er utdannet sivilingeniør, men har mesteparten av sitt arbeidsliv jobbet med tekst og bilde som journalist i NRK. Klatreinteressen startet i 1999, og vokste til en lidenskap som han i dag bruker mesteparten av fritiden sin på. Evensen er fast bidragsyter i bladet Klatring, og dette er hans første bokutgivelse.

Tilleggsinformasjon
ModellnavnSikker klatring
VaremerkeFri Flyt

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Klatring
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Fri Flyt AS ble etablert av entusiaster i Bergen i 1998 og drevet på dugnad de første årene. I dag holder de til i Oslo og har 20 ansatte hvor entusiasmen for et lekent friluftsliv og god journalistikk er like stor som i starten, og samtidig blitt et av de største fagmiljøene for moderne friluftsliv.

Fri Flyt AS startet som hele Norges skimagasin og har i dag magasinene Fri Flyt, Terrengsykkel, UTE, Klatring, Playboard og Landevei. Fri Flyt publiserer også ledende nettsteder for aktivt friluftsliv, arrangerer festivaler og gir ut bøker. Dersom vi skal anbefale en side (noe vi aldri gjør) som bør følges på Facebook, Twitter, Instagram eller G+, så må det være Fri Flyt.

Fjellsport tilbyr noen av de beste bøkene i Fri Flyt-sortimentet som vi tror våre kunder kan ha stor nytte av.

Ser mer fra Fri Flyt

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet