-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Fri Flyt Toppturer I Jotunheimen Fri Flyt
Fri Flyt Toppturer I Jotunheimen Fri Flyt
Fri Flyt Toppturer I Jotunheimen Fri Flyt
Fri Flyt Toppturer I Jotunheimen Fri Flyt
Fri Flyt Toppturer I Jotunheimen Fri Flyt
Fri Flyt
P127-0738

Fri Flyt Toppturer I Jotunheimen

price449,-
Utsolgt
  • Endelig ny bok om TOPPTURER I JOTUNHEIMEN
  • Les om fantastiske skimulighetene i Norges og Nord-Europas høyeste fjell
  • Inneholder mer enn 300 turer og 80 fjell
Fri Flyt Toppturer I Jotunheimen
Fri Flyt
127-0738
127-0738
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Nå kommer endelig TOPPTURER I JOTUNHEIMEN, boka som presenterer de fantastiske skimulighetene i Norges og Nord-Europas høyeste fjell.

Forfatter Gjermund Nordskar er nærmest oppvokst i Jotunheimen, og han har brukt de siste skisesongene til mange og lange rekognoseringsturer i dette unike fjellområdet. Resultatet er den første boka som til fulle viser hva Norges høyeste fjell har å by på for skientusiaster.

TOPPTURER I JOTUNHEIMEN inneholder mer enn 300 turer og 80 fjell. Her finner du detaljerte turbeskrivelser til klassikere som Uranostinden, Bitihorn, Besshøe, Galdhøpiggen og Storebjørn, men også en mengde tips til mindre kjente perler.

Boka viser turer fra alle de mest kjente inngangsportene til fjellområdet, som Tyin, Eidsbugarden, Bygdin, Gjendesheim, Bessheim, Spiterstulen, Leirvassbu og Krossbu. Rutene i boka er tegnet inn på kart og flyfoto og gradert etter hvor krevende de er.

TOPPTURER I JOTUNHEIMEN er rettet mot alle som er interessert i ski og fjell, fra de mest erfarne til de som vil gå sine første toppturer denne våren.

Alle rutene er tegnet inn både på oversiktsfoto og turkart.

“Joutenheimen is one of the most incredible mountain ranges in Europe, in its large terrain you can find easy tours, wild and remote summits and very alpine peaks. Gjermund is one of the persons who know most those mountains, and the best one to show you the secrets and best tours to ski” 

- Kilian Jornet

Forfatter Gjermund Nordskar (f.1988)

Gjermund Nordskar er fjellguide og en av Norges fremste fjellsport-utøvere. Han har gått Jotunheimen på kryss og tvers, og kjenner fjella og skimulighetene der bedre enn de fleste. Nordskar har tidligere skrevet og utgitt boka - Til topps i Norges nasjonalparker.

Tilleggsinformasjon
ModellnavnToppturer i Jotunheimen
VaremerkeFri Flyt

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Topptur og alpinisme
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Fri Flyt AS ble etablert av entusiaster i Bergen i 1998 og drevet på dugnad de første årene. I dag holder de til i Oslo og har 20 ansatte hvor entusiasmen for et lekent friluftsliv og god journalistikk er like stor som i starten, og samtidig blitt et av de største fagmiljøene for moderne friluftsliv.

Fri Flyt AS startet som hele Norges skimagasin og har i dag magasinene Fri Flyt, Terrengsykkel, UTE, Klatring, Playboard og Landevei. Fri Flyt publiserer også ledende nettsteder for aktivt friluftsliv, arrangerer festivaler og gir ut bøker. Dersom vi skal anbefale en side (noe vi aldri gjør) som bør følges på Facebook, Twitter, Instagram eller G+, så må det være Fri Flyt.

Fjellsport tilbyr noen av de beste bøkene i Fri Flyt-sortimentet som vi tror våre kunder kan ha stor nytte av.

Ser mer fra Fri Flyt

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet