-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Fri Flyt Toppturer I Troms (Ny Utgave 2017) Fri Flyt
Fri Flyt
P880240

Fri Flyt Toppturer I Troms (Ny Utgave 2017)

price449,-
Utsolgt
  • Toppturbok fra Fri Flyt
  • Veiviser til 116 topper
  • Oppdatert utgave
Fri Flyt Toppturer I Troms (Ny Utgave 2017)
Fri Flyt
880240
880240
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Boka Toppturer i Troms er selve bibelen for skifolket i toppturhovedstaden Tromsø. Espen Nordahls bok kom for første gang i 2010, og den har vist vei for tusenvis av mennesker på jakt etter opplevelser i Lyngsalpene, rundt Tromsø og i andre nordnorske kystfjell. Nå kommer en helt ny utgave av boka, med flere nye turer, oppdaterte turbeskrivelser, nytt bildemateriale og bedre kart. Den nye boka har også utvidet dekningsområdet med turer på Senja.

116 TOPPER! Skiguide til Malangen, Kvaløya Ringvassøya,Tromsø fastland, Balsfjorden, Tamokdalen, Lyngsalpene, Kåfjordalpene, Uløya, Kågen og Senja.

Tilleggsinformasjon
ModellnavnToppturer i Troms (ny utgave 2017)
VaremerkeFri Flyt

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Topptur og alpinisme
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Fri Flyt AS ble etablert av entusiaster i Bergen i 1998 og drevet på dugnad de første årene. I dag holder de til i Oslo og har 20 ansatte hvor entusiasmen for et lekent friluftsliv og god journalistikk er like stor som i starten, og samtidig blitt et av de største fagmiljøene for moderne friluftsliv.

Fri Flyt AS startet som hele Norges skimagasin og har i dag magasinene Fri Flyt, Terrengsykkel, UTE, Klatring, Playboard og Landevei. Fri Flyt publiserer også ledende nettsteder for aktivt friluftsliv, arrangerer festivaler og gir ut bøker. Dersom vi skal anbefale en side (noe vi aldri gjør) som bør følges på Facebook, Twitter, Instagram eller G+, så må det være Fri Flyt.

Fjellsport tilbyr noen av de beste bøkene i Fri Flyt-sortimentet som vi tror våre kunder kan ha stor nytte av.

Ser mer fra Fri Flyt

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet