-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Fri Flyt Toppturer Rundt Harstad Fri Flyt
Fri Flyt Toppturer Rundt Harstad Fri Flyt
Fri Flyt Toppturer Rundt Harstad Fri Flyt
Fri Flyt Toppturer Rundt Harstad Fri Flyt
Fri Flyt Toppturer Rundt Harstad Fri Flyt
Fri Flyt
P112-4306

Fri Flyt Toppturer Rundt Harstad

price359,-
Utsolgt
  • Toppturer og randonee i og rundt Harstad og Kvæfjord
  • DNT-hytter og alpine traverser
  • Innføring om fjellfarer og vurdering av skredfare
Fri Flyt Toppturer Rundt Harstad
Fri Flyt
112-4306
112-4306
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Boken Toppturer rundt Harstad omfatter topptur og randonee i og rundt Harstad og Kvæfjord med en hel rekke nærliggende områder og øyer. Boken tar for seg området fjell for fjell med oppturer og nedkjøringer som er godt markert i kart og bilder. Det er også trukket frem noen av de beste gåturene og turattraksjonene som fjellskiturer, DNT-hytter og alpine traverser. Toppturer rundt Harstad dekker et stort område og tar for seg følgende områder: Harstad, Kvæfjord og Sortland, Tjeldsund, Grytøya, Rolla, Andørja, Tjeldøya, Evenes og Skånland, Møysalen. 

I likhet med alle andre Fri Flyt-guidebøker, inkluderer hver topptur og fjellbeskrivelse alt du trenger for å få en trygg turtoppopplevelse. Hver rute er klassifisert etter KAST/ATES som hjelper deg å gjøre informerte vei- og rutevalg. På den måten kan du unngå å bevege deg i skredterreng der det er mulig, og ta de riktige valgene i mer utfordrende terreng. 

Hver rute i boken er merket med antall høydemeter, forventet tid man vil bruke på turen, når på året det er best å ta turen og man har behov for ekstra utstyr som iøks, stegjern eller lignende.

Boken inkluderer også et eget forberedende kapittel med beskrivelse om hvordan man bruker informasjonen i boka, samt en innføring om fjellfarer som snøskred og vurdering av skredfare. 

 

Tilleggsinformasjon
ModellnavnToppturer rundt Harstad
VaremerkeFri Flyt

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Topptur og alpinisme
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Fri Flyt AS ble etablert av entusiaster i Bergen i 1998 og drevet på dugnad de første årene. I dag holder de til i Oslo og har 20 ansatte hvor entusiasmen for et lekent friluftsliv og god journalistikk er like stor som i starten, og samtidig blitt et av de største fagmiljøene for moderne friluftsliv.

Fri Flyt AS startet som hele Norges skimagasin og har i dag magasinene Fri Flyt, Terrengsykkel, UTE, Klatring, Playboard og Landevei. Fri Flyt publiserer også ledende nettsteder for aktivt friluftsliv, arrangerer festivaler og gir ut bøker. Dersom vi skal anbefale en side (noe vi aldri gjør) som bør følges på Facebook, Twitter, Instagram eller G+, så må det være Fri Flyt.

Fjellsport tilbyr noen av de beste bøkene i Fri Flyt-sortimentet som vi tror våre kunder kan ha stor nytte av.

Ser mer fra Fri Flyt

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet