-30% på alt* til løp og trening og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Orvis Encounter Fluefiskesett 4-Deler Orvis
-33%
Orvis
FS193642

Orvis Encounter Fluefiskesett 4-Deler

discounted price1 999,-original price2 999,-
  • Fluefiskesett fra Orvis i Encounter serien
  • Encounter Large Arbor snelle
  • Komplett med stang, snelle, backing, flyteline og fortom
Velg størrelse
Tilbudet er gyldig ut 21.08.2022, så langt lageret rekker.
Produktbeskrivelse

Orvis Encounter Fluefiskesett er et komplett fluefiskesett som er perfekt for nybegynneren. Pakken inneholder firedelt fluestang i god kvalitet, Encounter Large Arbor-snelle med stor diameter du kan dra inn mye snøre per omdreining med denne snella, samtidig som spolen starter lett når fisken ruser. Settet leveres også med flytende (WF) fluesnøre, backing og fortom. Solid stang og snelle futteral med bærehåndtak.

  • Fluefiskesett fra Orvis
  • Firedelt fluestang
  • Encounter Large Arbor snelle
  • Backing, flyteline (WF) samt fortom følger med
  • Solid stang og snelle futteral med bærehåndtak
Tilleggsinformasjon
ModellnavnEncounter Fluefiskesett 4-Deler
FargekodeGreen
VaremerkeOrvis

Beste bruksområder

  • Fiske
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Grunnlagt av Charles F. Orvis i Manchester, USA, i 1856, og er i dag verdensledende innen high end utstyr for fluefiske, De er nyskapende i sitt arbeide for å kunne skape det ytterste innen fiskeredskap som de kombinerer med et godt utviklet estetisk tilsnitt. Ved å kjøpe Orvis for man med andre ord innovative løsninger som er pakket inn i klassisk håndtverksmessig fluefiskeestetikk. Det følger også garantier ved kjøp av Orvis uavhengig av hvordan du brekker stanga. Som vår fiskeansvarlig sier "den ryker jo stort sett i bildøra"

Viktig informasjon om garanti:

Nordic Outdoor som er vår leverandør av Orvis oppgir på sine sider at Orvis har 25 års garanti på de fleste av sine stenger. Selv om Orvis har denne unike garantien, er det viktig at du tar vare på kvitteringen når du kjøper en ny stang. Har du skadet eller ødelagt en Orvis-stang, ta først kontakt med Fjellsport.no, før du kontakter Nordic Outdoor.

Dersom Orvis skal reparere stanga di, gjøres dette hos Orvis i England. Stanga sendes via Nordic Outdoor og Nordic Outdoor tar et servicegebyr for blant annet fraktkostnader. Dette servicegebyret er ikke inkludert i den garanti som Orvis har på sine stenger, og dekkes ikke heller av Fjellsport.no. Dette må du betale selv.

Ser mer fra Orvis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet