-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Orvis Dobbelsidig Flueboks  L Klar/Grønn Orvis
Orvis Dobbelsidig Flueboks  L Klar/Grønn Orvis
Orvis
FS133527

Orvis Dobbelsidig Flueboks L Klar/Grønn

discounted price219,-
Outlet
  • Solid flueboks fra Orvis
  • Plass til hele 378 fluer
  • Gjennomsiktig og vanntett lokk
Orvis Dobbelsidig Flueboks L Klar/Grønn
Orvis
117-3573
117-3573
Få på lager
Produktbeskrivelse

Solid flueboks med plass til fluer på to sider. Klare lokk gjør det enkelt å finne favorittflua kjapt. Flueboksen har silikonpakning som gjør den ekstra tett, og hindrer at fluene blir våte om du mister den i vannet.

  • Plass til hele 378 fluer
  • Størrelse: ca. 4,4 x 20 x 11,4 cm
Tilleggsinformasjon
ModellnavnOrvis dobbelsidig flueboks L
FargekodeKlar blå
VaremerkeOrvis

Beste bruksområder

  • Fiske
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Grunnlagt av Charles F. Orvis i Manchester, USA, i 1856, og er i dag verdensledende innen high end utstyr for fluefiske, De er nyskapende i sitt arbeide for å kunne skape det ytterste innen fiskeredskap som de kombinerer med et godt utviklet estetisk tilsnitt. Ved å kjøpe Orvis for man med andre ord innovative løsninger som er pakket inn i klassisk håndtverksmessig fluefiskeestetikk. Det følger også garantier ved kjøp av Orvis uavhengig av hvordan du brekker stanga. Som vår fiskeansvarlig sier "den ryker jo stort sett i bildøra"

Viktig informasjon om garanti:

Nordic Outdoor som er vår leverandør av Orvis oppgir på sine sider at Orvis har 25 års garanti på de fleste av sine stenger. Selv om Orvis har denne unike garantien, er det viktig at du tar vare på kvitteringen når du kjøper en ny stang. Har du skadet eller ødelagt en Orvis-stang, ta først kontakt med Fjellsport.no, før du kontakter Nordic Outdoor.

Dersom Orvis skal reparere stanga di, gjøres dette hos Orvis i England. Stanga sendes via Nordic Outdoor og Nordic Outdoor tar et servicegebyr for blant annet fraktkostnader. Dette servicegebyret er ikke inkludert i den garanti som Orvis har på sine stenger, og dekkes ikke heller av Fjellsport.no. Dette må du betale selv.

Ser mer fra Orvis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet