-30% på alt* til løp og trening og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Orvis Super Slim Shirt-Pocket Fly Box S Klar Orvis
Orvis
P683132

Orvis Super Slim Shirt-Pocket Fly Box S Klar

price179,-
Utsolgt
  • Flueboks fra Orvis
  • 7 rader med 11 kroker, totalt plass til 77 fluer
UtsolgtFå varsel
Produktbeskrivelse

Flueboks fra Orvis med 7 rader med 11 kroker, totalt plass til 77 fluer. Oversiktelig og smal så du får plass til den i de aller fleste lommer.

  • Mål: 11x7 cm (LxB)
Tilleggsinformasjon
ModellnavnORVIS SLANK BOKS LOMME S SPOR
FargekodeKlar
VaremerkeOrvis

Beste bruksområder

  • Fiske
Produktomtaler
(1)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Grunnlagt av Charles F. Orvis i Manchester, USA, i 1856, og er i dag verdensledende innen high end utstyr for fluefiske, De er nyskapende i sitt arbeide for å kunne skape det ytterste innen fiskeredskap som de kombinerer med et godt utviklet estetisk tilsnitt. Ved å kjøpe Orvis for man med andre ord innovative løsninger som er pakket inn i klassisk håndtverksmessig fluefiskeestetikk. Det følger også garantier ved kjøp av Orvis uavhengig av hvordan du brekker stanga. Som vår fiskeansvarlig sier "den ryker jo stort sett i bildøra"

Viktig informasjon om garanti:

Nordic Outdoor som er vår leverandør av Orvis oppgir på sine sider at Orvis har 25 års garanti på de fleste av sine stenger. Selv om Orvis har denne unike garantien, er det viktig at du tar vare på kvitteringen når du kjøper en ny stang. Har du skadet eller ødelagt en Orvis-stang, ta først kontakt med Fjellsport.no, før du kontakter Nordic Outdoor.

Dersom Orvis skal reparere stanga di, gjøres dette hos Orvis i England. Stanga sendes via Nordic Outdoor og Nordic Outdoor tar et servicegebyr for blant annet fraktkostnader. Dette servicegebyret er ikke inkludert i den garanti som Orvis har på sine stenger, og dekkes ikke heller av Fjellsport.no. Dette må du betale selv.

Ser mer fra Orvis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet