-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Orvis Smith Creek Lapp Til Fluene Grå Orvis
Orvis
P683138

Orvis Smith Creek Lapp Til Fluene Grå

discounted price209,-
Outlet
  • Smith Creek Lapp til fluene
  • Passer til løse fluer og rig oppsett med flere fluer
  • Henges på vest eller jakke
Orvis Smith Creek Lapp Til Fluene Grå
Orvis
683138
683138
Få på lager
Produktbeskrivelse

En lapp til å feste fluene eller ulike rigger med flere fluer. Denne gjør det enkelt å oppbevare riggene slik at de er lett å sette på når du står i elven.

  • Lapp til å oppbevare fluer og rigg
  • Perfekt om du fisker med ulike nymfe rigger eller lakserigger med to eller flere fluer
  • Henges på vest eller jakke
Tilleggsinformasjon
ModellnavnORVIS SMITH CREEK LAPP TIL FLUENE
FargekodeGrå
VaremerkeOrvis

Beste bruksområder

  • Fiske
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Grunnlagt av Charles F. Orvis i Manchester, USA, i 1856, og er i dag verdensledende innen high end utstyr for fluefiske, De er nyskapende i sitt arbeide for å kunne skape det ytterste innen fiskeredskap som de kombinerer med et godt utviklet estetisk tilsnitt. Ved å kjøpe Orvis for man med andre ord innovative løsninger som er pakket inn i klassisk håndtverksmessig fluefiskeestetikk. Det følger også garantier ved kjøp av Orvis uavhengig av hvordan du brekker stanga. Som vår fiskeansvarlig sier "den ryker jo stort sett i bildøra"

Viktig informasjon om garanti:

Nordic Outdoor som er vår leverandør av Orvis oppgir på sine sider at Orvis har 25 års garanti på de fleste av sine stenger. Selv om Orvis har denne unike garantien, er det viktig at du tar vare på kvitteringen når du kjøper en ny stang. Har du skadet eller ødelagt en Orvis-stang, ta først kontakt med Fjellsport.no, før du kontakter Nordic Outdoor.

Dersom Orvis skal reparere stanga di, gjøres dette hos Orvis i England. Stanga sendes via Nordic Outdoor og Nordic Outdoor tar et servicegebyr for blant annet fraktkostnader. Dette servicegebyret er ikke inkludert i den garanti som Orvis har på sine stenger, og dekkes ikke heller av Fjellsport.no. Dette må du betale selv.

Ser mer fra Orvis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet