-30% på alle* klær og hundeutstyr! Se kodene her! 

Orvis Stang Snelle Beholder 4-Deler Camo Orvis
Orvis
FS193651

Orvis Stang Snelle Beholder 4-Deler Camo

price999,-
  • Stang og snellefuteral fra Orvis
  • Plass til en 10’ 4-delt fluestang og snelle
  • Lengde:  86cm
Orvis Stang Snelle Beholder 4-Deler Camo
Orvis
154-5799
154-5799
Få på lager
Produktbeskrivelse

Kamuflasjefarget stang og snellefutteral med ekstra polstring som beskyttelse for snella. Den har plass til en 10’ 4-delt fluestang og snelle, og er produsert i 100 % resirkulerte materialer.

  • Plass til en 10’ 4-delt fluestang og snelle
  • Lengde:  86cm
  • Materiale 1: 600DCordura® ECO
  • Materiale 2: 200D polyester
Tilleggsinformasjon
ModellnavnStang Snelle Beholder 4-deler
FargekodeCamo
VaremerkeOrvis

Beste bruksområder

  • Fiske
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Grunnlagt av Charles F. Orvis i Manchester, USA, i 1856, og er i dag verdensledende innen high end utstyr for fluefiske, De er nyskapende i sitt arbeide for å kunne skape det ytterste innen fiskeredskap som de kombinerer med et godt utviklet estetisk tilsnitt. Ved å kjøpe Orvis for man med andre ord innovative løsninger som er pakket inn i klassisk håndtverksmessig fluefiskeestetikk. Det følger også garantier ved kjøp av Orvis uavhengig av hvordan du brekker stanga. Som vår fiskeansvarlig sier "den ryker jo stort sett i bildøra"

Viktig informasjon om garanti:

Nordic Outdoor som er vår leverandør av Orvis oppgir på sine sider at Orvis har 25 års garanti på de fleste av sine stenger. Selv om Orvis har denne unike garantien, er det viktig at du tar vare på kvitteringen når du kjøper en ny stang. Har du skadet eller ødelagt en Orvis-stang, ta først kontakt med Fjellsport.no, før du kontakter Nordic Outdoor.

Dersom Orvis skal reparere stanga di, gjøres dette hos Orvis i England. Stanga sendes via Nordic Outdoor og Nordic Outdoor tar et servicegebyr for blant annet fraktkostnader. Dette servicegebyret er ikke inkludert i den garanti som Orvis har på sine stenger, og dekkes ikke heller av Fjellsport.no. Dette må du betale selv.

Ser mer fra Orvis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet