-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Stroft Gtm 200m, 0,16mm 3,0kg Stroft
Stroft
P363466

Stroft Gtm 200m, 0,16mm 3,0kg

price126,-
Utsolgt
Stroft Gtm 200m, 0,16mm 3,0kg
Stroft
363466
363466
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Stroft Gtm er en myk og smidig fiskesene som bidrar til lange kast, takket være en unik herding med Teflon som gir meget lav friksjon og utrolig bra kastekvalitet samt gode egenskaper når det er vått. Ideel for laksefiske og andre typer agnfiske. Stroft Gtm er ekstremt motstandsdyktig mot ytre påvirkninger som slitasje og sollys, og er i tillegg motstandsdyktig ned mot -45°C. Sena er myk og fleksibel, og er blå/grå transparent som er nesten usynlig under vann, og godt synlig over vann. Den unike herdingen med tillegg av silikon-Teflon gjør Stroft Gtm meget saltvann - og aldringsbestandig.

NB: Bildet er ment som et eksempel, detaljer på bildet kan fravike fra produktet.

  • Senetype: Monofilament (Vanlig transparent sene)
  • Farge: Blå/grå
  • Lengde: 200m
  • Tykkelse: 0,16mm
  • Bruddstyrke: 3,0kg
Tilleggsinformasjon
ModellnavnGTM 1x200
VaremerkeStroft

Beste bruksområder

  • Fiske
Produktomtaler
(1)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Wiggler ble grunnlagt i begynnelsen av 50-tallet i Gøteborg og startet hovedsakelig av avstøpning søkke, pilkar og lignende. Wiggler farten og Viking Herring var noen av de første funksjonene produsert og fortsatt tilgjengelig på markedet!
På midten av 90-tallet begynte wiggler utvide ved å få ulike etater t e x fiskekroker fra Mustad, Norge og Stroft fiskesnøre fra Tyskland
Wiggler har nå utallige etater og et bredt spekter av varer. Stroft finnes nedenfor. For å være på vakt for trender, finne gode produkter til gode priser har vært wigglers felles mål i mange år.
Vennligst besøk nettet for å finne mer informasjon om varemerket

Ser mer fra Stroft

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet