-30% på alt* til løp og trening og -30% på alt* til klatring. Se kodene her! 

Orvis Innebygd Termometer Grønn Orvis
Orvis
P996944

Orvis Innebygd Termometer Grønn

price249,-
  • Solid innebygd termometer fra Orvis
  • Innebygd nøkkelring gjør det enkelt å feste
  • 12,5 centimeter lang og tåler en støyt
På lager
Produktbeskrivelse

Orvis Encased Stream Thermometer, eller innebygd termometer som vi kaller det på norsk, er svært solid og tåler en støyt. Innebygd nøkkelring gjør det enkelt å feste til en retraktor.

  • Lengde: 12,5 cm
Tilleggsinformasjon
ModellnavnInnebygd termometer
FargekodeGrønn
VaremerkeOrvis

Beste bruksområder

  • Fiske
Produktomtaler
(4)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Grunnlagt av Charles F. Orvis i Manchester, USA, i 1856, og er i dag verdensledende innen high end utstyr for fluefiske, De er nyskapende i sitt arbeide for å kunne skape det ytterste innen fiskeredskap som de kombinerer med et godt utviklet estetisk tilsnitt. Ved å kjøpe Orvis for man med andre ord innovative løsninger som er pakket inn i klassisk håndtverksmessig fluefiskeestetikk. Det følger også garantier ved kjøp av Orvis uavhengig av hvordan du brekker stanga. Som vår fiskeansvarlig sier "den ryker jo stort sett i bildøra"

Viktig informasjon om garanti:

Nordic Outdoor som er vår leverandør av Orvis oppgir på sine sider at Orvis har 25 års garanti på de fleste av sine stenger. Selv om Orvis har denne unike garantien, er det viktig at du tar vare på kvitteringen når du kjøper en ny stang. Har du skadet eller ødelagt en Orvis-stang, ta først kontakt med Fjellsport.no, før du kontakter Nordic Outdoor.

Dersom Orvis skal reparere stanga di, gjøres dette hos Orvis i England. Stanga sendes via Nordic Outdoor og Nordic Outdoor tar et servicegebyr for blant annet fraktkostnader. Dette servicegebyret er ikke inkludert i den garanti som Orvis har på sine stenger, og dekkes ikke heller av Fjellsport.no. Dette må du betale selv.

Ser mer fra Orvis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet