-30% på alt* til løp og trening og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Orvis Kids' Clearwater Vadebukser Stone Orvis
Orvis Kids' Clearwater Vadebukser Stone Orvis
Orvis Kids' Clearwater Vadebukser Stone Orvis
Orvis Kids' Clearwater Vadebukser Stone Orvis
Orvis Kids' Clearwater Vadebukser Stone Orvis
Orvis
FS193648

Orvis Kids' Clearwater Vadebukser Stone

price2 999,-
 • Klassisk, pustende vadebukse til barn
 • Svært slitesterkt 4-lags nylonmateriale
 • Fasongsydde neoprensokker
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Clearwater Vadebukser fra orvis er en klassisk, pustende vadebukse til barn med moderne passform. Den er produsert i et fire-lags, vanntett, pustende nylonstoff som er lett, men likevel slitesterkt. 

På varme dager kan den brettes ned, mens på kalde fiskedager er det praktisk med ei god varmelomme på brystet. Vadebuksa har en utvendig lomme med plass til mye utstyr som for eksempel mindre fluebokser. Den har fasongsydde neoprensokker og godt drenerte grusbeskyttere. Belte er inkluder. Den har også feste for Orvis vanntett lomme (ikke inkludert).

 • Vadebukse til barn
 • Utvendig lomme med plass til mye utstyr
 • Belte inkludert
 • Fasongsydde neoprensokker
 • Materiale: 4-lags nylonmateriale
 • Vannsøyle: 30 000mm
 • Pusteevne: 8000
Tilleggsinformasjon
ModellnavnKids' Clearwater Vadebukser
FargekodeStone
VaremerkeOrvis
Tilpasset brukerHerre

Beste bruksområder

 • Fiske
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Grunnlagt av Charles F. Orvis i Manchester, USA, i 1856, og er i dag verdensledende innen high end utstyr for fluefiske, De er nyskapende i sitt arbeide for å kunne skape det ytterste innen fiskeredskap som de kombinerer med et godt utviklet estetisk tilsnitt. Ved å kjøpe Orvis for man med andre ord innovative løsninger som er pakket inn i klassisk håndtverksmessig fluefiskeestetikk. Det følger også garantier ved kjøp av Orvis uavhengig av hvordan du brekker stanga. Som vår fiskeansvarlig sier "den ryker jo stort sett i bildøra"

Viktig informasjon om garanti:

Nordic Outdoor som er vår leverandør av Orvis oppgir på sine sider at Orvis har 25 års garanti på de fleste av sine stenger. Selv om Orvis har denne unike garantien, er det viktig at du tar vare på kvitteringen når du kjøper en ny stang. Har du skadet eller ødelagt en Orvis-stang, ta først kontakt med Fjellsport.no, før du kontakter Nordic Outdoor.

Dersom Orvis skal reparere stanga di, gjøres dette hos Orvis i England. Stanga sendes via Nordic Outdoor og Nordic Outdoor tar et servicegebyr for blant annet fraktkostnader. Dette servicegebyret er ikke inkludert i den garanti som Orvis har på sine stenger, og dekkes ikke heller av Fjellsport.no. Dette må du betale selv.

Ser mer fra Orvis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet