-30% på alt* til løp og trening og -30% på alt* til klatring. Se kodene her! 

Orvis Pigger Til Vadersko Karbid Orvis
Orvis
P117-3645

Orvis Pigger Til Vadersko Karbid

discounted price299,-
Outlet
  • Pigger til vadesko for ekstra feste
  • Kan feste til både filt- og gummisåler
  • Inneholder 24 pigger
Få på lager
Produktbeskrivelse

Pigger til vadesko som skrus inn i sålen for ekstra feste. Piggenes spiss er eksklusivt tungstenkarbid. De er svært allsidige og kan festes i både filt- og gummisåler. Pakken inneholder 24 pigger. Det følger også med et lite adapter som kan brukes sammen med drill.

  • Pakken inneholder 24 pigger
  • Følger med adapter
  • Svært allsidig og kan festes i både filt- og gummisåler
  • Materiale: Tungstenkarbid

 

Tilleggsinformasjon
ModellnavnOrvis pigger til vadersko
FargekodeKarbid
VaremerkeOrvis
Tilpasset brukerHerre

Beste bruksområder

  • Fiske
Produktomtaler
(1)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Grunnlagt av Charles F. Orvis i Manchester, USA, i 1856, og er i dag verdensledende innen high end utstyr for fluefiske, De er nyskapende i sitt arbeide for å kunne skape det ytterste innen fiskeredskap som de kombinerer med et godt utviklet estetisk tilsnitt. Ved å kjøpe Orvis for man med andre ord innovative løsninger som er pakket inn i klassisk håndtverksmessig fluefiskeestetikk. Det følger også garantier ved kjøp av Orvis uavhengig av hvordan du brekker stanga. Som vår fiskeansvarlig sier "den ryker jo stort sett i bildøra"

Viktig informasjon om garanti:

Nordic Outdoor som er vår leverandør av Orvis oppgir på sine sider at Orvis har 25 års garanti på de fleste av sine stenger. Selv om Orvis har denne unike garantien, er det viktig at du tar vare på kvitteringen når du kjøper en ny stang. Har du skadet eller ødelagt en Orvis-stang, ta først kontakt med Fjellsport.no, før du kontakter Nordic Outdoor.

Dersom Orvis skal reparere stanga di, gjøres dette hos Orvis i England. Stanga sendes via Nordic Outdoor og Nordic Outdoor tar et servicegebyr for blant annet fraktkostnader. Dette servicegebyret er ikke inkludert i den garanti som Orvis har på sine stenger, og dekkes ikke heller av Fjellsport.no. Dette må du betale selv.

Ser mer fra Orvis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet