-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Orvis Pro Boa Vadesko Svart Orvis
-26%
Orvis
FS161242

Orvis Pro Boa Vadesko Svart

discounted price2 949,-original price3 999,-
 • Vadesko med overlegent godt grep
 • Ekstra støtte til anklene og god tøtdemping
 • Perfekt for de som står mye i vann og fisker mye
Orvis Pro Boa Vadesko Svart
Orvis
134-9144
134-9144
Velg størrelse
Tilbudet er gyldig ut 21.08.2022, så langt lageret rekker.
Produktbeskrivelse

Pro Boa Wading Boot er de mest avanserte og innovative vadeskoene Orvis noen gang har utviklet. Ny materialbruk og helt nye konstruksjonsteknikker kombineres her med egenskaper hentet fra Orvis’ bestselger Ultralight Wading Boot.
Det unike med vadeskoens såle, er at Orvis har utviklet den i samarbeid med Michelins eksperter på dekkteknologi! Sammen har de to selskapene hele 285 års erfaring. Resultatet er en såle med hele 159 % bedre grep enn på en standard vadesko. Mønsteret er et eksklusivt Orvis-design, også dette er utviklet i samarbeid med Michelin. Mønsteret gir deg god kontakt med underlaget, samtidig som det er designet for å hindre at søle og skitt setter seg fast i mellomrommene. I midten av sålene er det lagt inn en spesiell ESSplate, denne forsterkningen er perfekt til bruk sammen med tungsten karbidpigger for optimalt grep på sleipe overflater.

Pro Boa Wading Boot har Boa-system istedenfor lisser. De er også noe høyere enn Ultralight-modellen, dette gir ekstra støtte til anklene. I tillegg er skoens hæler utformet for å gi optimal støtdemping. Innvendig er sålen bygd for å gi deg støtte og stabilitet. Nærmest foten er det lagt et lag med 3D-formet Ortholite®, noe som gir en myk, men stødig innersåle som ikke komprimeres, selv om du skulle bruke skoene hver dag to uker i strekk! Pro Boa Wading Boot er polstret med EVA-skum for støtte, stabilitet og komfort. For øvrig er de produsert i meget holdbare materialer som tåler en støyt, samtidig som de tørker raskt etter bruk.

 • Avanserte vadesko med godt grep
 • BOA-snøresystem
 • Såle utviklet i samarbeid med Michelin
 • Innlagt ESSplate
 • 3D-formet Ortholite® innersåle
 • Polstret med EVA-skum
 • Vekt: 1400g
Tilleggsinformasjon
ModellnavnPro Boa Vadesko
FargekodeSvart
VaremerkeOrvis
Tilpasset brukerUnisex

Beste bruksområder

 • Fiske
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Grunnlagt av Charles F. Orvis i Manchester, USA, i 1856, og er i dag verdensledende innen high end utstyr for fluefiske, De er nyskapende i sitt arbeide for å kunne skape det ytterste innen fiskeredskap som de kombinerer med et godt utviklet estetisk tilsnitt. Ved å kjøpe Orvis for man med andre ord innovative løsninger som er pakket inn i klassisk håndtverksmessig fluefiskeestetikk. Det følger også garantier ved kjøp av Orvis uavhengig av hvordan du brekker stanga. Som vår fiskeansvarlig sier "den ryker jo stort sett i bildøra"

Viktig informasjon om garanti:

Nordic Outdoor som er vår leverandør av Orvis oppgir på sine sider at Orvis har 25 års garanti på de fleste av sine stenger. Selv om Orvis har denne unike garantien, er det viktig at du tar vare på kvitteringen når du kjøper en ny stang. Har du skadet eller ødelagt en Orvis-stang, ta først kontakt med Fjellsport.no, før du kontakter Nordic Outdoor.

Dersom Orvis skal reparere stanga di, gjøres dette hos Orvis i England. Stanga sendes via Nordic Outdoor og Nordic Outdoor tar et servicegebyr for blant annet fraktkostnader. Dette servicegebyret er ikke inkludert i den garanti som Orvis har på sine stenger, og dekkes ikke heller av Fjellsport.no. Dette må du betale selv.

Ser mer fra Orvis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet