-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Orvis Pro Vadesko Sort Orvis
Orvis Pro Vadesko Sort Orvis
Orvis Pro Vadesko Sort Orvis
Orvis Pro Vadesko Sort Orvis
Orvis Pro Vadesko Sort Orvis
Orvis
FS133538

Orvis Pro Vadesko Sort

price3 699,-
  • Vadesko med overlegent godt grep
  • Ekstra støtte til anklene og god tøtdemping
  • Perfekt for de som står mye i vann og fisker mye
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Robust vadesko. Gir ikke bare det beste grepet, men er også svært komfortabel og lett. Disse vadeskoene er perfekte for deg som fisker mye, og deg som går mye ute i terrenget for å komme til de beste fiskeplassene. De er også et svært godt valg for fiskere som opplever at de trenger ekstra ankelstøtte.
Pro Wading Boot er de mest avanserte og innovative vadeskoene Orvis noen gang har utviklet. Ny materialbruk og helt nye konstruksjonsteknikker kombineres her med egenskaper hentet fra Orvis’ bestselger Ultralight Wading Boot.

Det unike med vadeskoens såle, er at Orvis har utviklet den i samarbeid med Michelins eksperter på dekkteknologi! Sammen har de to selskapene hele 285 års erfaring. Resultatet er en såle med hele 159 % bedre grep enn på en standard vadesko.
Mønsteret er et eksklusivt Orvis-design, også dette er utviklet i samarbeid med Michelin. Mønsteret gir deg god kontakt med underlaget, samtidig som det er designet for å hindre at søle og skitt setter seg fast i mellomrommene. I midten av sålene er det lagt inn en spesiell ESSplate, denne forsterkningen er perfekt til bruk sammen med Orvis Posigrip Studs.

Pro Wading Boot er også noe høyere enn Ultralight-modellen, dette gir ekstra støtte til anklene. I tillegg er skoens hæler utformet for å gi optimal støtdemping. Innvendig er sålen bygd for å gi deg støtte og stabilitet. Nærmest foten er det lagt et lag med 3D-formet Ortholite®, noe som gir en myk, men stødig innersåle som ikke komprimeres, selv om du skulle bruke skoene hver dag to uker i strekk! Pro Wading Boot er polstret med EVA-skum for støtte, stabilitet og komfort. For øvrig er de produsert i meget holdbare materialer som tåler en støyt, samtidig som de tørker raskt etter bruk.

Tilleggsinformasjon
ModellnavnPro Vadesko
FargekodeBlack
VaremerkeOrvis
Tilpasset brukerHerre

Beste bruksområder

  • Fiske
Produktomtaler
(1)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Grunnlagt av Charles F. Orvis i Manchester, USA, i 1856, og er i dag verdensledende innen high end utstyr for fluefiske, De er nyskapende i sitt arbeide for å kunne skape det ytterste innen fiskeredskap som de kombinerer med et godt utviklet estetisk tilsnitt. Ved å kjøpe Orvis for man med andre ord innovative løsninger som er pakket inn i klassisk håndtverksmessig fluefiskeestetikk. Det følger også garantier ved kjøp av Orvis uavhengig av hvordan du brekker stanga. Som vår fiskeansvarlig sier "den ryker jo stort sett i bildøra"

Viktig informasjon om garanti:

Nordic Outdoor som er vår leverandør av Orvis oppgir på sine sider at Orvis har 25 års garanti på de fleste av sine stenger. Selv om Orvis har denne unike garantien, er det viktig at du tar vare på kvitteringen når du kjøper en ny stang. Har du skadet eller ødelagt en Orvis-stang, ta først kontakt med Fjellsport.no, før du kontakter Nordic Outdoor.

Dersom Orvis skal reparere stanga di, gjøres dette hos Orvis i England. Stanga sendes via Nordic Outdoor og Nordic Outdoor tar et servicegebyr for blant annet fraktkostnader. Dette servicegebyret er ikke inkludert i den garanti som Orvis har på sine stenger, og dekkes ikke heller av Fjellsport.no. Dette må du betale selv.

Ser mer fra Orvis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet