-30% på alt* til løp og trening og -30% på alt* til klatring. Se kodene her! 

Patagonia Yulex Wading Socks Black Patagonia

Patagonia Yulex Wading Socks Black

price449,-
Utsolgt
  • Vadesokker med minimalistisk design
  • Laget i neoprenfri Yulex™ mteriale
  • Brukes til minimalistisk vading eller som ekstra lag i vadebukser
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Yulex Wading Socks er et par minimalistiske vadesoker som man kan bruke rett i vadeskoene eller som et ekstra lag i vaderen for mer isolering. De er laget med neoprenfritt Yulex™ naturgummi og syntetisk gummi.

  • Vadesokker med minimalistisk design
  • Kan brukes rett i vadesko eller som ekstra isolering i vadere
  • Materiale1: 2mm 85% Yulex™ naturgummi og 15% syntetisk gummi
  • Vekt: 227g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.P88380
ModellnavnYulex Wading Socks
FargekodeBlack
VaremerkePatagonia
Tilpasset brukerHerre

Beste bruksområder

  • Fiske
Bærekraft

1% for the planet

Denne merkevaren har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetning til en kjent miljøvernorganisasjon. Så når du velger et produkt fra Urberg tar du også et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet.

Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Patagonia

Patagonia ble etablert av fjellklatreren, miljøverneren og forretningsmannen Yvon Chouinard tilbake i 1970. Chouinard hadde da akkurat solgt sitt hjertebarn Chouinard Equipment - nå bedre kjent som Black Diamond. Fra starten hvor man produserte klatreutstyr, er Patagonia i dag kjent for klær, sko og ryggsekker til klatring, surfing, ski, snowboard, løping utenfor alfarvei og ikke minst, fluefiske.

Fjellsport.no er stolte av å kunne tilby et bredt utvalg av Patagonia. Vi liker spesielt deres ikoniske fleece, vester, dunjakker og caps. Utvalget er stort både til dame og herre.

Alt er selvfølgelig laget i ypperste kvalitet og med tekniske finesser som konkurrentene misunner Patagonia. Deres miljøprofil, holdning til alt liv på jorda og ikke minst sårbarheten til vår egen jordklode, er unik. Vi anbefaler alle å lese boken "Let My People Go Surfing" av Yvon Chouinard.

Patagonia - Build the best product, cause no unnecessary harm, use business to inspire and implement solutions to the environmental crisis.

Ser mer fra Patagonia

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet