Garmin Edge 830 Gps Mtb Bundle Garmin
Garmin Edge 830 Gps Mtb Bundle Garmin
Garmin Edge 830 Gps Mtb Bundle Garmin
Garmin Edge 830 Gps Mtb Bundle Garmin
Garmin Edge 830 Gps Mtb Bundle Garmin
Garmin Edge 830 Gps Mtb Bundle Garmin
Garmin Edge 830 Gps Mtb Bundle Garmin
Garmin Edge 830 Gps Mtb Bundle Garmin
Garmin Edge 830 Gps Mtb Bundle Garmin
Garmin Edge 830 Gps Mtb Bundle Garmin
-10%

Garmin Edge 830 Gps Mtb Bundle

discounted price4 499,-original price4 999,-
Outlet
 • Inkluderer brakett, hastighetssensor, Edge-fjernkontroll og silikonetui
 • Toucskjerm
 • Lar deg sende og motta gruppemeldinger og spore
Garmin Edge 830 Gps Mtb Bundle
Garmin
102-1505
102-1505
Produktbeskrivelse

Med Garmin Edge 830 får du komplett oversikt over det meste du trenger å drømmer om av treningsinformasjon, i tilegg til full oversikt over hvor du befinner deg, med det ferdig installerte kartet.

Edge 830 har touchscreen som lar deg lage ruter og navigere kartet på skjermen.

MTB Bundle Inkluderer terrengsykkelbrakett, hastighetssensor, Edge-fjernkontroll og silikonetui.

Se dynamisk resultatstatistikk som kan hjelpe deg med å sette nye rekorder. Se hvordan kroppen din klarer seg i ulike omgivelser med varme- og høydeakklimatisering. Få varsler på turen om når det er på tide å drikke eller spise. Se om din siste trening var balansert i forhold til utholdenhet, terskel og høyintensitetsinnsats.

Når Edge 830 er parkoblet med kompatible sensorer, viser den kraftkurven din og sammenligner innsatsen din med de foregående ukene og månedene. Uansett hvor du trener, kan du synkronisere strukturerte treningsøkter fra TrainingPeaks™ og Garmin Connect™, til Edge-enheten din.
Du kan også se den kommende treningen for uken og starte den relevante treningsøkten sømløst når det er nødvendig

Du kan sende og motta gruppemeldinger og spore, slik at du enkelt holder kontakten med resten av gruppen om dere blir adskilt.
Den nye PIN-beskyttede sykkelalarmen varsler deg også, på smarttelefonen, hvis sykkelen flyttes mens du er inne og henter vann eller tar deg en pause.

Du finner enkelt veien med Garmin Cycle Map, detaljert navigasjon og navigasjonsvarsler som varsler deg om skarpe svinger lenger fremme.
For å hjelpe deg med å sykle som de lokale finner enheten popularitetsruter fra veiene og løypene som andre syklister har syklet mest. Edge 830 er også smart nok til å vise deg veien tilbake til ruten, eller tilbake til start, hvis du avviker fra den eller vil hjem igjen tidligere enn planlagt.

Hvis du trenger nye omgivelser, er Edge 830 din guide til terrengsykling. Begynn med å laste ned Trailforks-appen (gratis) fra Connect IQ-butikk, og lås deretter opp Trailforks-kartinnholdet på Edge-enheten din. Med løyper fra mer enn 80 land inneholder Trailforks den beste og mest oppdaterte informasjonen, blant annet om løypeforhold, popularitetsvarmekart og mye mer. Når du stopper halvveis på turen, viser den nye Forksight-modusen automatisk kommende kryss i løypen og gir deg sammenheng ved å vise hvor du befinner deg i et løypenettverk.
Under turen registrerer Edge 830 detaljene med nye terrengsykkelmål som antall hopp, distanse for hoppene og tid i luften. Andre terrengsykkelfunksjoner består blant annet av Grit, som måler vanskeligheten i en løype ved hjelp av GPS-, høyde- og akselerasjonsdata, og Flow (flyt), som måler hvor jevnt du kjører ned en løype, slik at du får en poengsum du kan slå neste gang.

Parkoble en kompatibel Edge-sykkelcomputer med et støttet SHIMANO STEPS eBike-system, og motta et eget eBike-statusskjermbilde, datafelter og støtte for systemstatus og advarselmeldinger. I tillegg til Edge-statistikk – som tid, distanse og hastighet – kan du også se informasjon om assistansenivå, girposisjon, batterilevetid og gjenværende rekkevidde under en sykkeltur.

 • Dynamisk ytelsesovervåking viser informasjon som VO2 maks kondisjonsberegning, restitusjon, fokus på treningsbalanse, varme- og høydeakklimatisering, ernæring, hydrering med mer
 • Funksjonene for sykkelsikkerhet består blant annet av en ny sykkelalarm, gruppemeldinger og sporing, hendelsesregistrering og kompatibilitet med Varia-sykkelradar og -lys, slik at du kan se og bli sett
 • Preprogrammert med Garmin Cycle Map med popularitetsruting, som hjelper deg med å sykle som de lokale, i tillegg til løypeberegning og tilbake til start-funksjon. Terrengsykkelmodellen har integrerte Trailforks-data, inkludert vanskelighetsgrader for løyper
 • Tilpass enheten med gratisapper, widgets og datafelter fra Connect IQ-butikken
 • MTB-dynamikk registrerer antall hopp, distanse for hoppene, tid i luften og Grit - et mål på løypevanskeligheten, og Flow - som sporer jevnheten i syklingen i nedoverbakken, slik at du får en poengsum du kan slå neste gang
 • Batterilevetid: opptil 20 timer med GPS, kan forlenges til 40 timer med Garmin Charge-batteripakken (tilleggsutstyr) eller i batterisparemodus
 • Skjermstørrelse: 2,6"
 • Vanntetthet: IPX7
 • Mål: 82 x 50 x 20mm
 • Vekt: 75,8g 
Tilleggsinformasjon
ModellnavnEdge 830 GPS MTB Bundle
VaremerkeGarmin

Beste bruksområder

 • Sykling
 • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(2)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Garmin

Navngitt av gründerne GARy Burrell og MIN Kao i 1989. Hovedkontor i Lenexa i Kansas, USA. Verdens ledende produsent av GPS og kart til båt, bil og friluftsliv. Garmin har også et bredt utvalg klokker av høy kvalitet til de fleste aktiviteter.

Laget for varighet, tre enkle ord som beskriver produktene og selskapet Garmin. Det jobbes konstant med utvikling av design, brukervennlighet, kvalitet og konkurransedyktige priser. Dette i tråd med nyskapende funksjoner bidrar til et bedre og enklere liv for kunden.

Fjellsport.no tilbyr gps, pulsklokke, pulsbelte, smartklokke med mer til både dame og herre.

Garmin - You'll be lost without it!

Ser mer fra Garmin

Ofte kjøpt sammen med dette produktet

Lignende produkter