-30% på alt* til løp og trening og -30% på alt* til klatring. Se kodene her! 

Neverlost Haglefutteral Neverlost
Neverlost Haglefutteral Neverlost
Neverlost Haglefutteral Neverlost
Neverlost Haglefutteral Neverlost
-27%
Neverlost
P159-9946

Neverlost Haglefutteral

discounted price549,-original price749,-
  • Praktisk futteral for todelt hagle
  • Perfekt for transport i bil eller når du trenger en praktisk måte å bære våpenet beskyttet
  • Bærehåndtak + skulderstropp som enkelt kan tas av
På lager
Produktbeskrivelse

Praktisk futteral fra Neverlost for todelt hagle. Perfekt for transport i bil, eller når du trenger en praktisk måte å bære våpenet beskyttet.

Futteralet har todelt separat inndeling for skjefte og løp. Det er godt polstret og har forsterkninger i enden av futteralet og ved bærehåndtaket.

I tillegg til bærehåndtak så er det også skulderstropp, som enkelt kan tas av. Futteralet åpnes med klips i enden, i tillegg til glidelås langs hele undersiden.

Tilleggsinformasjon
ModellnavnHaglefutteral
VaremerkeNeverlost

Beste bruksområder

  • Jakt
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

De beste ideene kommer fra situasjoner utviklere og produsenter selv har opplevd i skog og mark, fritidsaktiviteter eller jakt. NeverLost ble grunnlagt av aktive jegere og friluftsmennesker – det er de samme kreftene som driver de videre framover i dag.
Vi har alle opplevd at det er lett å miste utstyr ute i skog og mark. I NeverLost’ DNA ligger løsningen. Fargekombinasjonen gir deg alle muligheter til å ha god oversikt over utstyret, uansett hvor du er og hvordan du bruker det.

NeverLost er produsert av førsteklasses materiale; stoff, sømmer og klips er designet for å gi deg gode opplevelser i skog og mark i mange år framover. UV-bestandighet 7 på farger.

Kvalitet vil alltid lønne seg – du finner sikkert noe i NeverLost’ utvalg som du har god bruk for, enten du er jeger, skytter, fisker eller bare enkelt og greit – glad i gode naturopplevelser.

Neverlost - Designed and made to make a difference

Ser mer fra Neverlost

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet