-30% på alt* til løp og trening og -30% på alt* til klatring. Se kodene her! 

Mammut Contact Sling 8.0 8mm 30cm Dark Blue Mammut
Mammut Contact Sling 8.0 8mm 30cm Dark Blue Mammut

Mammut Contact Sling 8.0 8mm 30cm Dark Blue

price60,-
På lager
Produktbeskrivelse

Velprøvd og super-anvendelig 30cm dyneemaslynge fra Mammut. 30cm lengden er ideel bl.a. for å lage sine egne kortslynger og forlenge ved plassering av naturlige sikringsmidler .

Tykkelse på kun 8mm gjør at Contact Sling er kompakt på klatreselen, enkel i bruk og at knuter vil ta lite plass. Den tåler 22KN, strekker seg minimalt og vil ha god holdbarhet ved normalt bruk. Mammut har lagt mye innsats i å lage et søm-området som er kompakt og det vil du merke ved at slyngen ikke henger seg opp ved bevegelse over søm-området.

  • Lengde: 30cm
  • Bredde: 8mm
  • Bruddstyrke: 22kN
Tilleggsinformasjon
Modellnr.2120-00601
ModellnavnContact Sling 8.0
Fargekodedark blue
VaremerkeMammut

Beste bruksområder

  • Klatring
Produktomtaler
(7)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Mammut

Kaspar Tanner la grunnlaget for Mammut i 1862 med etableringen av hans tradisjonelle taufabrikk i Dintikon nær Lenzburg (Sveits). Tenk å kunne se reaksjonen hans om han fikk besøke dagens Mammut Sports Group... Mammut har nesten alt du trenger for å være ute, enten du klatrer, står eller går på ski, går, løper eller sykler lavt, høyt og bratt, trenger ryggsekk, klatretau, sovepose, undertøy, skallbekledning eller dunjakke.

Mammut har utviklet seg voldsomt organisk men også via oppkjøp av gamle, tradisjonelle og kunnskapsrike selskaper (eks.: Ajungilak, ToKo, Raichle, Edelrid, Barrywox) og fremtstår i dag som en totalleverandør til fjellklatring, friluftsliv og snøidrett.

Mammut Sports Group - Equipment this good can cause a loss of common sense

Ser mer fra Mammut

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet