-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition Coyote Tan Garmin
Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition Coyote Tan Garmin
Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition Coyote Tan Garmin
Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition Coyote Tan Garmin
Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition Coyote Tan Garmin
Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition Coyote Tan Garmin
Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition Coyote Tan Garmin
Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition Coyote Tan Garmin
Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition Coyote Tan Garmin
Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition Coyote Tan Garmin
Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition Coyote Tan Garmin

Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition Coyote Tan

price4 349,-
 • Robust GPS-smartklokke med sollading og taktiske funksjoner
 • Forhåndsinnlastede aktivitetsprofiler for løp, sykling, svømming mm
 • Spesielt godt egnet for militære grupper
På lager
Produktbeskrivelse

Instinct 2 Solar Tactical Edition er en robust GPS-smartklokke fra Garmin med sollading. Tactical-versjonen er kompatibel med nattbriller og kombinerer spesialiserte taktiske funksjoner med aktivitets- og treningsfunksjoner. Den er spesielt godt egnet med tanke på militære grupper, eller for personer som setter pris på blant annet lang battertitid, navigasjonsfunksjoner og ABC-sensorer. Denne Solar-versjonen har ubegrenset batteritid i smartklokkemodus dersom den får tilstrekkelig med sollading. I tillegg har klokken batteristyringsfunksjoner som gjør at du kan utvide batteritiden ytterligere ved å kontrollere funskjoner og sensorer som skal bruke strøm. Klokken støtter nå Connect IQ butikken som blant annet gjør det mulig å laste ned ulike urskiver og apper til klokken. Dristige farger, skjerm med høy kontrast og et spesiallaget design, gir liv til en utradisjonell smartklokke som virkelig vekker oppsikt.

Instinct 2 Solar Tactical Edition er kompatibel med nattbriller. Det er enkelt å bytte mellom dag- og kveldsvisning med en skjerm som er utformet for å kunne leses av med nattbriller. Med Stealth Mode kan du holde deg skjult ved å aktivere funksjonen for å slutte å lagre og dele GPS-posisjonen din, og for å deaktivere trådløs tilkobling og kommunikasjon. Du kan også enkelt synkronisere posisjonen din med andre ved å se på både UTM (Universal Transverse
Mercator) og MGRS (Military Grid Reference System) på den samme skjermen. Med Kill Switch-funksjonen kan hele enhetens brukerminne slettes, dersom man er bekymret for sikkerheten. Jumpmaster Modus gjør at du kan beregne utløsningspunkt i stor høyde i henhold til militære retningslinjer, og naviger samtidig til målet ditt etter at du har hoppet. 

Med denne klokken har du tilgang til forhåndsinnlastede aktivitetsprofiler for løping, sykling, svømming, styrketrening og mye mer. Den sørger for at du alltid kan holde deg oppdatert og tilkoblet med smartvarsler fra tilkoblet smarttelefon, og Garmin Pay kontaktløs betaling. Og, er du vill etter golf kan du dra nytte av at klokken er forhåndsinnlastet med 42 000 golfbaner fra hele verden. 

Forstå kroppen din bedre med en rekke funksjoner for helseovervåkning, for eksempel energinivå, stress, pulsoksymetri og mer. For å nevne noe, kan pulsoksymetrisensoren brukes for å måle hvor godt kroppen tar opp oksygen, for eksempel ved høydeakklimatisering og søvnovervåking. Med stressmåling kan du finne ut om du har en rolig, balansert eller stressende dag, og blir det litt i overkant mye stress, registerer klokken det også ved å gi en påminnelse om å ta korte pusteøvelser. Det er også verdt å nevne at Garmin har oppdatert funksjonen for intensitetsminutter for å gi en bedre innsikt i når på dagen og i hvilken aktivitet du oppnådde dem. Du kan til og med vise dem som et datafelt under tidsstyrte aktiviteter. 

GPS, GLONASS og Galileo satellitt nettverksmuligheter sporer i mer utfordrende miljøer enn GPS alene. Det innebygde 3-aksekompasset og den barometriske høydemåleren hjelper deg med å holde kursen. Du slipper å gjette tilbaketuren takket være funksjonen TracBack som lar deg navigere samme rute tilbake til start. Hvis du noen gang får behov for hjelp, kan du enkelt dele en melding med sanntidsposisjonen din med forhåndsvalgte kontakter når klokken og en kompatibel smartelefon er parkoblet. Du kan til og med utpeke en nødkontakt som klokken kan ringe, for eksempel de lokale nødtjenestene. 

For å nevne andre funksjoner: Kondisjonsberegning, Innebygde sportsapper, Restitusjonsrådgiver, MTB-Dynamikk, Søvnpoeng og Avansert Søvnovervåkning, Menstruasjonssporing, ABC-Sensorer, Body Batteri Energimåling. 

 • Trådløs tilkobling: Bluetooth®, ANT+®
 • Urglassmateriale: Power Glass™
 • Rammemateriale: Fiberforsterket polymer
 • Dekselmateriale: Fiberforsterket polymer 
 • Remmateriale: Silikon
 • Leveres med QuickFit 22mm rem
 • Passer håndledd med omkrets 135-230mm
 • Skjermtype: Monokrom, sollysvennlig, transflektiv MIP (memory-in-pixel)
 • Skjermstørrelse: Tilpasset design med to vinduer: 23 x 23 mm
 • Skjermoppløsning: 176 x 176 piksler
 • Batteritid:
  *Solcellelading, forutsatt bruk hele dagen med tre timer per dag utendørs i forhold på 50 000 lux
  **Solcellelading, forutsatt bruk i forhold på 50 000 lux
  • Smartklokke: opptil 28 dager / ubegrenset med solcellelading*
  • Batterisparingsmodus for klokken: opptil 65 dager / ubegrenset med solcellelading*
  • GPS: opptil 30 timer / 48 timer med solcellelading**
  • GPS og musikk: opptil 16 timer
  • Maks. batterilevetid i GPS-modus: opptil 70 timer / 370 timer med solcellelading**
  • Ekspedisjons-GPS-aktivitet: opptil 32 dager / ubegrenset med solcellelading*
 • Vanntetthet: 10 ATM
 • Minne/historikk: 32GB
 • Mål: 45 x 45 x 14,5mm
 • Vekt: 53g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.010-02627
ModellnavnInstinct 2 Solar Tactical Edition
FargekodeCoyote Tan
VaremerkeGarmin

Beste bruksområder

 • Hverdag og aktiv livsstil
 • Løp og trening
 • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Garmin

Navngitt av gründerne GARy Burrell og MIN Kao i 1989. Hovedkontor i Lenexa i Kansas, USA. Verdens ledende produsent av GPS og kart til båt, bil og friluftsliv. Garmin har også et bredt utvalg klokker av høy kvalitet til de fleste aktiviteter.

Laget for varighet, tre enkle ord som beskriver produktene og selskapet Garmin. Det jobbes konstant med utvikling av design, brukervennlighet, kvalitet og konkurransedyktige priser. Dette i tråd med nyskapende funksjoner bidrar til et bedre og enklere liv for kunden.

Fjellsport.no tilbyr gps, pulsklokke, pulsbelte, smartklokke med mer til både dame og herre.

Garmin - You'll be lost without it!

Ser mer fra Garmin

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet