-15% ekstra rabatt på OUTLET! Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Silva Trail Speed 5r er en ideell lykt for løping og er den perfekte lykten for løpere som ønsker å optimalisere hvert gram. Batteriet festes enkelt på hodebåndet ved hjelp av batteriholderen, og batteriet veier bare 89 gram. Totalvekten på hodelykt og batteri er bare 178 gram. Den nye batteriholderen hjelper deg å holde batteriet stabilt på hodebåndet, i tillegg til å gi deg økt komfort på løpeturen. Med denne hodelykten kan du være sikker på at mørket ikke vil stoppe deg.

Trail Speed 5R leveres med et lite og lett 2,0 Ah batteri. Lystidene på lykten med dette batteriet er 10t i minimum lysstyrke, 6t på medium lysstyrke og 3t på maksimal lysstyrke. Batteriet festes enkelt i batteriholderen bak på hodebåndet. Batteriet har en batteriindikator som hjelper deg med å holde kontrollen på når du skal lade batteriet. I tillegg er det en innebygget batterivarsler som automatisk justerer ned lyset til en reservemodus når det er lite batteri. Det gir deg totalt 30 min lystid slik at du kommer deg hjem.   

Trail Speed 5R har Silva Intelligent Light® som er en unik kombinasjon av spotlight med lang rekkevidde og et nært flomlys. Denne tilpasningen av lyset resulterer i mindre bevegelse av hodet og gir et godt terrengbilde. Med dette du får balansen og selvtilliten som trengs for å bevege deg raskt og prestere bedre. Den geniale Silva Flow Light funksjonen optimaliserer lyset ved å tilte på lykthodet. Tiltes det nedover blir lyset bredere slik at det passer for aktiviteter som løping. Tiltes det fremover, får du en lengre lysstråle som passer for raskere aktiviteter slik som terrengsykling og langrenn. 

NB! Exceed, Trail Speed og Cross Trail lyktene er meget nette og små multisportslykter, noe som gjør at de krever kjøling for å kunne prestere optimalt. Dersom du opplever at lykten blinker/dimmer seg, er det et signal om at reflektoren er for varm. Dimming aktiveres altså for å unngå overopphetelse, når den ikke får tilstrekkelig kjøling.

 • Hodelykt for løping
 • Komfortabel passform med et lett og bredt anti-skli hodebånd 
 • Intelligent Light® teknologi
 • Silva Flow Light funksjon
 • Batteriindikator
 • Batteri: Oppladbart 2,0 Ah batteri (følger med)
 • Batteritid: 10t (minimum lysstyrke) til 3t (maksimal lysstyrke)
 • Lysmodus: lav, medium, sterk, blink
 • Maks lysstyrke: 1200 Lumen
Tilleggsinformasjon
ModellnavnTrail Speed 5R
VaremerkeSilva

Beste bruksområder

 • Langrenn
 • Løp og trening
 • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(9)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Silva ble etablert i 1933 av brødrene Kjellström som fant opp det første væskefylte kompasset. Ikke bare var det første kompasset av sitt slag, men det satte en global standard for hvordan navigasjon fungerer. Silvas misjon er å hjelpe folk til å nyte utendørslivet enda mer, ved å skape det mest pålitelige og smarte utstyret. Med Silvas produkter kan man være ute uansett årstid, tid på døgnet og i all slags vær. Sortimentet består av et bredt utvalg av kompass, hodelykter, lommelykter, kikkerter, vanntette poser og øvrige andre frilufts produkter.

Silva – There is always more to discover

Ser mer fra Silva

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet