-30% på alt* til løp og trening og -30% på alt* til klatring. Se kodene her! 

Osprey Wash Bag Zip Venturi Blue Osprey Backpacks and Bags

Osprey Wash Bag Zip Venturi Blue

price350,-
Utsolgt
  • Toalettveske fra Osprey
  • Praktisk opphengskrok
  • Integrert og uttagbart speil
UtsolgtFå varsel
Produktbeskrivelse

Osprey Wash Bag Zip er en toalettveske som sørger for sikker lagring av alle toalettsakene dine. Laget av slitesterk ripstop-nylon, har denne ultralette toalettmappens glidelås en fastsikret krok, slik at du kan henge den fast for enkel tilgang. 

Osprey har også integrert et speil slik at du kan holde deg velstelt selv i de mest avsidesliggende områdene. Nettinglommenes glidelåsfunksjon gjør at du sikkert kan lagre alle toalettsakene dine og isolere bort overflødig fuktighet. 

  • Krok for praktisk oppheng
  • Reflekterende trykk
  • Integrert og uttagbart speil
  • Vekt: 120g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.5-700
ModellnavnWash Bag Zip
FargekodeVenturi Blue
VaremerkeOsprey Backpacks and Bags
Tilpasset brukerUnisex
Ryggsekkvolum0 - 9 liter

Beste bruksområder

  • Reise
Produktomtaler
(2)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Osprey Backpacks and Bags

Osprey ble etablert i 1974 i Santa Cruz, California av Mike Pfotenhauer som håndsydde ryggsekker etter kundenes ønsker og behov. Osprey flyttet i 1990 till Dolores, Colorado. Osprey produserer ryggsekker med fantastisk passform, stilig design og av svært høy kvalitet. Samtlige sekker er klargjort med løsninger for drikkesystem for både løping, skikjøring, klatring, sykling, vandring, reise, arbeid og mer til. Det er ikke uten grunn at Osprey stadig vinner nye tester og får nye "fans" i Norge.

Osprey er spesielt kjent for sin serie av dagstur- og treningssekker under navnet Talon. Bæremeisen Poco Plus og Poco Premium er også store favoritter blant småbarnsfamilier. Fjellsport.no er naturligvis offisiell forhandler som sikrer garantert 100% ekte varer og rask service om nødvendig - det gir oss også hurtig tilgang på nyheter. Fjellsport.no er stolte av å tilby et av Norges største utvalg av sekk fra Osprey.

 Osprey - A Lifetime Commitment to Quality

Ser mer fra Osprey Backpacks and Bags

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet