-30% på alt* til løp og trening og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Sgn Skis Rabbagast Light Blue Artwork SGN skis
Sgn Skis Rabbagast Light Blue Artwork SGN skis
Sgn Skis Rabbagast Light Blue Artwork SGN skis
Sgn Skis Rabbagast Light Blue Artwork SGN skis
SGN skis
FS188904

Sgn Skis Rabbagast Light Blue Artwork

price4 999,-
 • Leken all-mountaisn ski til Junior
 • Passer til ivrige kjørere
 • Gir fantastiske opplevelser i fjellet hele sesongen
Få på lager
Produktbeskrivelse

Fantastisk all-mountain ski fra SGN til de ivrigste juniorene. 

Her har de tatt utgangspunkt i designet til Rakkar som er den mest lekne all-mountain skien til voksne , og nedskalert størrelse og flex som gjør at man får samme lekne plankene på bena til juniorene. Dette er ski som gir gode opplevelser i alt av terreng, hele sesongen. 

 • Freestyle tupp og hale
 • Camber under fot
 • Poppel trekjerne
 • Sandwichkonstruksjon
 • Ripefritt topsheet
 • Durasurf 4001 såle
Lengde (cm) Sidecut (mm) Svingradius (m) Vekt (g)
135 116-97-109 13 1010
145 119-99-114 14 1290
Tilleggsinformasjon
Modellnr.SGNRAB22
ModellnavnRabbagast
FargekodeLight Blue Artwork
VaremerkeSGN skis
Midtbredde ski95 - 104mm

Beste bruksområder

 • Frikjøring og alpint
 • Topptur og alpinisme
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

SGN skis legger ikke skjul på at Sogndal-dalen har vært en sterk bidragsyter til å forme sitt merke siden dag en. Dalen tilbyr alle slags ski-forhold hele sesongen som begynner fra oktober med skiturer på isbreene, og slutter om sommeren i nordvendte skyggedaler.

Når vinteren kommer, rammes fjellene hardt med noen av de største mengdene snø i Europa. Lav synlighet kombinert med dyp snø er en oppskrift for å nyte noen av de beste skogsområdene rundt Sogndal. De bratte fjellsidene med puter og perfekt spredte trær er inspirasjonen og plassen SGN ble født. Torgeir og Tore ønsket det perfekte verktøyet for denne typen skikjøring. Etter flere prototyper i løpet av flere år, endte de med den opprinnelige Togga som var et øyeblikksslag med freeride-publikum.

Etter hvert som sesongen utvikler seg, kjøres det sent i det lekne terrenget av pudderfylte skianlegg. Mye takket vært kraftige lyskastere som lyser opp terrenget om kvelden. Ski som kan håndtere hard kjøring mens du leker og har det moro var en prioritet. Vi opprettet dermed Rakkar: en ski perfekt tilpasset allround bakkekjøring og backcountry.

Turen er ofte en stor del av skikjøring siden det gir tilgang til den beste kjøringen og den beste snøen. I Sogndal gjøres det gjennom hele sesongen med økende aktivitet når solen er oppe lenger i mars, april og mai. Vi har alle forskjellige prioriteringer for hvilken ski vi ønsker å gå på tur med derfor er alle SGN ski lette nok til å gå oppover med. SGN ønsket noen veldig lette ski som fortsatt var gode i nedkjøringen og det er her Hurrungane-modellen kommer fra. Et sterkt DNA for freeride-ski i en veldig lett sammensetning, perfekt for kjøring når sesongen er på hell.

SGN prøver virkelig å skape de beste arbeidshestene for hele fjellet og tar inspirasjon fra sine fantastiske omgivelser. Dette er også synlig i grafikken på skiene som forteller en historie bak skien og det tiltenkte formålet. SGN fortsetter å utvikle sine produkter, pushe grenser og skape historie.

Ser mer fra SGN skis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet