-30% på alt* til løp og trening og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Alfa Greenland 75 Advance GTX M Black Alfa
Alfa Greenland 75 Advance GTX M Black Alfa
Alfa Greenland 75 Advance GTX M Black Alfa

Alfa Greenland 75 Advance GTX M Black

price3 599,-
Anbefalt
Utsolgt
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Komfortabel og varm skistøvel i fullnarvet lær til krevende skiturer på fjell og vidde. Støvelen er vinterforet med Gore-Tex®, og har en varmeisolerende mellomsåle, samt anatomisk innleggssåle. Tåpartiet er ekstra forsterket for å beskytte skinnet mot skarekanter. Støvelen har også ekstra god passform i hælen for å hindre gnagsår.

Denne skoen er såpass god at den ligger på hakket før den er kvalifisert til å kunne brukes i ekspedisjoner.

  • Vibram 75mm såle for standard 3- pinns tåbinding
  • Fuktabsorberende binnsåle med isolerende egenskaper beskytter mot kulde og holder føttene tørre og varme.
  • Ankelhøye støvler med innebygget ankelstøtte. Kan justeres og strammes.
  • Hælkappen i plast forsterker hælen på skoen og gir bedre støtte. En ergonomisk og stabil hælkappe låser foten i skoen, forankrer den til midtsålen og reduserer faren for gnagsår
  • Binding: 75mm
  • Skafthøyde: 16.0cm (EU 42)
  • Vekt: 925g pr sko/støvel (EU 42)

NB: Alfa 75mm støvler har en 18mm høy tupp som gjør at de ikke passer gamle telemarksbindinger. Vi anbefaler: Voile 3-pin Cable Telemark/Fjellskibinding 75mm.

Tilleggsinformasjon
Modellnr.349206
ModellnavnGREENLAND 75 ADVANCE GTX M
FargekodeBlack
VaremerkeAlfa

Beste bruksområder

  • Langrenn
  • Topptur og alpinisme
Produktomtaler
(18)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Alfa

Alfa er en tradisjonsrik, norskeid merkevarebedrift. I mer enn 80 år har Alfa produsert skisko, fjellstøvler og jaktstøvler for kvalitetsbevisste damer og herrer i alle aldere. I tillegg har de i en årrekke vært leverandør av sko til profesjonelle brukere i politiet, i forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til fottøyets funksjon, komfort og kvalitet.

Selskapet har hovedkontor på Hadeland, og omsatte i 2013 for 60 millioner kroner. Alfa har 10 ansatte i Norge som arbeider med produktdesign- og utvikling, salg, markedsføring og administrasjon. Produksjonen foregår hos utvalgte kvalitetsprodusenter i Europa og Asia, under tett oppfølging av vår produktutviklingsavdeling og i henhold til strenge retningslinjer og kvalitetskrav.

Alfa produserer også sko under navnet "Norrøna by Alfa". Norrøna Skofabrikks lange historie strekker seg tilbake til etableringen i 1900. I nesten 100 år produserte selskapet kvalitetssko på fabrikken i Hamar sentrum, og i 1990 kjøpte Alfa opp Norrøna Skofabrikk. Nå pustes det for alvor nytt liv i Norrøna-navnet, og hva er vel mer naturlig enn å ta steget ned fra fjellet og inn i byen for å hedre den sentrumsnære fabrikken?

Ser mer fra Alfa
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet